eMailuri marca GTop

Partea mișto la GTop.ro e ca oferă un formular de sesizare a problemelor în limita a 200 de caractere. Sistemul lor este perfect astfel încât nu s-ar aștepta nimeni să aibă cineva, ceva de raportat.

De ieri primesc în fiecare ora câte doua mailuri de la ei. Lăsăm la o parte ca vreo 2 zile deși aveam codul GTOP în sursa, nu mai înregistra, dare exista Analytics ce îmi oferă momentan toate resursele necesare. GTop a fost doar o reîncercare de testa produse românești.

Pe data de 28 octombrie ar trebui reînnoit abonamentul la ei. Așa că s-au gândit să mă anunțe din timp printr-o modalitate care sigur îmi va atrage atenția. Eu am impresia ca la ei s-a angajat unu’ cu experiență pe departamentele de colectare. Altfel nu îmi explic de ce graba asta. E ok, e o eroare de script. Dar după o zi de spamat nu îți dai seama ca trimiți câte  două mailuri pe ora cu o săptămână înainte de a expira abonamentul?

O mare parte dintre mailuri le-am șters, fiind funny la început. Dar doar la început .

gtop

  1. Da, in prima zi de dupa revenire au trimis cateva zeci de emailuri, inclusiv cu statistici la siteuri care imi expirasera.

  2. […] data asta este mult mai puternic și mult mai hotărât Luna trecută mă spama, cu o săptămână înainte să îmi expire abonamentul la ei, cu vreo 2 mailuri pe oră. Am […]

    Cristian Iosub