England style baby !

Mai știți povestile cu americanca aia care a intrat in câmp cu masina pt ca navigatorul i-a spus sa o ia la dreapta ? Si cale de 20 km nu era nici o strada la dreapta?

Sau aia care mâncau telefoane acum vreo 10 ani pt ca nu le scria pe pliant ca sunt toxice?

Acum venit, din nou, rândul Angliei sa ne arate un specimen cu drept de vot. Pe scurt, o băbuță cu cancer la sân si tumoare pe creier a decis sa se ducă in vacanță. Daca tot se va curăța curând, măcar sa folosească voucherele de reducere ale răposatului la o linie de transport aerian. Cum tehnologia nu e pentru to(n)ți, a sunat la British Airlines si a cerut rezervare in Granada, un oraș din Spania. Aia de la British Airlines au inteles Grenada (Insulele Caraibe) si au emis biletul ca atare. Si ca sa dovedim inca o data teoria lui Darwin, nu a văzut băbuța eroarea nici cand i-a sosit biletul acasa.

Dupa ce si-a facut bagajele frumos, s-a urcat in avion si a intrat in vorba cu ceilalți pasageri fiind extrem de bucuroasa ca va vizita nu stiu ce castel din Spania. Abia atunci a aflat ca nu e in avionul potrivit pentru Spania 😉

Si uite asa a vizitat băbuța 2 continente . Asta e problema atunci cand nu ai nevoie de viza la plecare. Poti sa te duci pe unde vrei chiar daca greseste destinația. Misto era sa o oprească la aeroport si sa ii ceara viza pt insule.

Aceeași problema cu vizele este si in Italia de exemplu. Sunt foarte multe nationalitati pe aici, majoritatea sunt din afara uniunii europene si au nevoie de permis de sedere. Recent, doua moldovence (din Republică) au fost la cumpăraturi in zona Merano (granița cu Austria). Fiind in compania unor prieteni din RO, nu s-au gandit ca au nevoie de permis de sedere si viza pt Austria. Daca tot era aproape, s-au gandit sa facă o scurta oprire si peste granița. Doar nu le cere nimeni actele la control la vama, pentru ca fiind spațiul Schenghen nu mai exista vama de control. Asa ca se plimbau ele linistite prin Austria pana au fost oprite de gardă.

Articol băbuță : http://it.notizie.yahoo.com/foto/granada-o-grenada-slideshow/grenada-photo-1382957012577.html

20131030-161443.jpg

      Cristian Iosub