Evolio a lansat NEOS cu aplicatia CallRomania preinstalata

Smartphone-ul Evolio NEOS este Dual SIM, are procesor Quad-Core, ecran IPS OGS Full Lamination de 4.5″, GPS+GLONASS, camera foto de 8 Mpx si baterie de mare capacitate.

Modelul NEOS spuneam ca include un display IPS de 4,5”, care foloseste tehnologia OGS (One Glass Sollution) pentru a oferi o singura componenta care include ecranul, sticla şi suprafata tactila. Decizia de a opta pentru un astfel de display ajuta la realizarea unui dispozitiv mai subţire decat altele din gama sa (7,9 mm). Procesorul quad-core Broadcom la 1,2 GHz sta la baza acestui dispozitiv si este alaturat unui modul de memorie RAM de 1 GB.

Evolio NEOS vine cu un Android 4.4.2 KitKat cu interfata clasica, fara modificari la nivel vizual. In plus, smartphone-ul NEOS are preinstalata aplicaţia callRomania, care ofera acces la servicii de telefonie VoIP pe retele nationale si internaţionale la costuri foarte mici. Utilizatorii care isi creaza un cont, primesc la activare 5 euro credit pentru prima luna de utilizare.

Evolio NEOS costa 579 ron si poate fi achizitionat direct de pe siteul EvolioShop. Voucher de 30 lei valabil pana pe 11.11.2014 inclusiv : Q3NEOS

neos

 1. Evolio e sinonim cu low-cost si materiale de proasta calitate. Prefer oricând un utok decat evolio sau allview

 2. E de admirat o colaborare locala intre un manufacturer si un provider voip local, prima de acest gen de la noi.

  Ce faci cu jucaria, daca vrei s-o folosesti in Vodafone? :))

 3. Poate asta e mai bun fata de alte gadgeturi de la Evolio. La fel cum a precizat si Monica, au lucruri de proasta calitate la preturi mici. Imi plac mai mult cei de la Allview.

 4. Suna interesant si mi se pare un smartphone destul de OK. M-am uitat la caracteristici si e foarte bun la acest pret. Recomand.

 5. Cu experientele anterioare pozitive cu Lenovo, as fi dispus sa adaug 1milion in plus si sa iau un S660 cu 2 ani garantie oficiala si cu un acumulator mai mare, de pe clickshop.
  In rest, ramane cum am stabilit: Acrobits sau Media5 pt. voip.

 6. Nu prea mai am chef sa am experiente cu evolio. Am avut in trecut de la ei un smartphone si nu prea a fost pe masura asteptarilor. Asta e problema majoritatea firmelor. Au telefoane cu caracteristici foarte bune insa procesorul grafic lasa de dorit. Stai 5 min pana se deblocheaz.a

 7. Nu imi aduc aminte sa fi avut vreun smartphone de la evolio pana in prezent. Oricum am vazut cateva modele la niste amici si au zis nimic de rau. Mi se pare oricum interesanta aplicatia Call Romania.

  Cristian Iosub