web analytics

Exemplu de “asa nu” pe facebook

Din pacate pozitiile de  Social Media Manager sunt atribuite prin mariile companii unor tineri recrutati de pe ejobs.ro, fara un bakground solid in online. O miscare extrem de buna a facut-o in schimb BCR cu Alexandru Negrea (aka Buddha), rezultatele vazand-se imediat.

Facebook a fost folosit de-a lungul timpului ca instrument de promovare, iar Do Mo cred ca are cea mai frumoasa crestere din punctul meu de vedere.

Ieri Nokia Romania a dat exemplu de cum sa nu postezi pe pagina de companie .

Mai exact a lansat intrebarea : “Autobuz, metrou, tramvai, troleu, microbuz, mașină… tu cum îți umpli timpul petrecut zilnic în trafic?”.

Avand experiente anterioare si in topicuri de telefonie mobila pe diverse forumuri si chiar pe facebook, ma asteptam la raspunsuri de tip “plangere” la o astfel de intrebare. Intrebarile deschise vor fi mereu capcana pentru companiile care se asteapta din partea cititorilor sa fie o viata roz, flower power.

Din raspunsuri citez : “înjurându-i pe cei de la nokia care au stricat de tot symbianul şi nu sunt în stare să facă măcar un singur smartphone stabil software şi la care să ţină bateria mai mult de câteva ore”.

LE : se pare ca Nokia a decis totusi sa stearga toate mesajele negative si a lasat loc doar pentru fanii spalati pe creier.

Tags:

BlogInternet

  1. […] Mai ziceam si acum vreo doua saptamani de metode cum sa NU promovezi brandul pe facebook. Dupa ce ca bing e o mizerie de serviciu, mai are si postaci incapabili. Atata timp cat intrebarile de promovare a brandului sunt intrebari deschise, atunci ia si un bax de servetele sa te stergi la bot dupa aia. Intebare: care e primul site pe care te uiti dupa ce te conectezi la net? Raspuns 98% din comenturi : google logic, pt ca e home page ) […]

    Cristian Iosub