Exemplu de site in care sa (nu) poți avea încredere

Sunt destul de sceptic atunci când vine vorba de a a like la pagini necunoscute, care te obliga sa ai like pt a vedea conținutul sau la pagini făcute pe genunchi in tramvai.

Acum vreo doua zile ma întreba un prieten daca mi s-ar părea buna ideea sa cumpere un banner pe BestConcurs.eu. Prima oară când l-am accesat credeam ca e vreun site facut de OviOlaru.ro . Știți voi, baiețașul ăla cu wc in curte care e DJ-ul satului, moartea minorelor si vinde publicitate cu 35€ pe 5 siteuri care însumează 1000 unici pe zi 😉 La ultima discuție imi lăsate din preț pana la 7€, asa pt bugetul meu 😉 ca spunea ca deja are peste 100 de clienți (imaginari). Dar e ok… Siteul despre care vroiam sa discutam nu e facut de el.

BestConcurs este un site care aduna campaniile publicitare de pe diverse alte siteuri si le promovează. Prima mea întrebare a fost : daca as fi advertiser, de ce naiba sa dau bani sa imi publice el concursul, când pot sa intru pe Konkurs.ro si rezultatele vor fi de necomparat? In plus, konkurs.ro este gratis.

De ce spunea ca e facut pe genunchi ? Pe lângă tema copy paste, plugin pt versiunea mobila nulled (deci furat), banner vertical pe versiunea de mobil care acoperă contentul… Pe lângă toate astea, BestConcurs reinventeaza dimensiunile pentru bannerele publicitare .

Ca sa fie treaba completa, de aici vine si motivul acestui articol, proprietarul siteului a ținut sa își ascunsa datele astfel încât sa nu se vadă scammerul, NS-urile sunt de la janovbyrnisson.org/com … Contactul este un simplu formular. Fara numar de telefon, fara cont bancar, date legate de plăti etc. Dai banii fara sa stii cui ii dai, fara sa fie garantate rezultate…

Dar e ok, sunt doar invidios pe un alt bășiness man. Alți 4883 de oameni le apreciază pagina, deci au succesuri (ca EBA). Or fi aceeași 4883 de fraieri care au dat click pe articole si au fost fortati sa dea like pt a se vedea conținutul acestora. Or ști oare ca au acceptat sa își impartaseasca datele cu adminul paginii?

Apropo, pe facebook poti da unlike oricând la mizeriile astea.

image

  1. Nu prea vizitez eu siteurile de concursuri dar in mare parte m-as bucura daca cineva ar apela la mine sa il ajut sa isi promoveze un concurs desigur daca as avea un astfel de site. Sti ce face acest om? Prea concursuri de pe siteuri mari, deci konkurs e practic solutia pentru publicitate gratuita.

    • Ce rahat de idei au copiii din ziua de azi. Nu știu dacă e coincidenta sau nu, dar ai văzut ca toți sunt din zone rurale? Nimic nou. Toți sunt SME, toți sunt antreprenori si toți au idei furate.

    Cristian Iosub