Facebook 6.0.1 pentru iOS

Ieri scriam despre lansarea versiuni 6.0 de Facebook pentru dispozitivele iOS. Motiv pentru care mi se pare inutila aplicatia separata numita Facebook Messeger si am stres-o. In changelog era precizat :

Chat heads and stickers will be available to everyone over the next few weeks

Intr-adevar, eu aveam chat heads dar nu aveam mândrele stickere. Un amic imi spunea ca deși a făcut update la 6.0, el nu are nici chat heads.

Astăzi Facebook a lansat update la versiunea 6.0.1 ce include si stickerele. Ele s-ar vrea a fi emoticoane de dimensiuni măricele si sunt integrate o serie de astfel de emoticoane / stickere iar utilizatorul poate descărca seturi suplimentare in funcție de preferințe.

Eu prefer tot emoticoanele standard. Stickrele mi se par desenate pe genunchi in stația de autobuz. Urâte. Dar sper la noi seturi draguțe pe viitor.

  1. Nu ai cumva din greseala versiune prin computer sa o pui la download pt ca am facut update la 6.0.2 si mi s-a schimbat messengerul la loc si ma enerveaza!:)

    • CRISTIAN IOSUB 21 aprilie 2013 at 19:36

      Nop. Am facut update de pe telefon. computerul nu l-am mai deschis de ceva vreme 🙂 La mine nu vad diferente intre 6.0.1 si 6.0.2. Incearca delete si reinstalare

    Cristian Iosub