S-a lansat Facebook Paper

Aplicația Paper creată de Facebook a fost lansată astăzi în AppStore fiind disponibilă doar pentru utilizatorii ce au ID pentru AppStore din Statele Unite. Se poate descărca de aici.

Foarte important de știut este că aplicația cere iOS minim 7.0 ceea ce înseamnă că este optimizată pentru iPhone 5 și iPhone 5S și are 56.6 MB recomandarea mea fiind să o descărcați prin WiFi. În cazul în care nu aveți ID pt AppStore US, puteți accesa linkul de download de mai sus de la un PC fără să fiți logați în iTunes și când veți dori să descărcați aplicația , creați un ID nou selectând ca țară US.

Cum era de așteptat, există și o pagină Facebook dedicată aplicației Paper : https://www.facebook.com/paper

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IhrbT9O6kW8[/youtube]

Aplicația permite personalizarea informațiilor în funcție de interesele noastre, însă design-ul și metodele de interacțiune sunt cele care atrag cu adevarat. Partea mișto este că aplicația are în partea de sus butoanele de mesagerie, notificări și cereri astfel încât pot să văd din această aplicație mesajele noi, cererile și notificările fără să fiu nevoit să schimb aplicațiile între ele. Odată folosita aplicatia, este posibil ca multi utilizatori sa nu se întoarcă la aplicația Facebook de pe iOS pe care o folosesc in prezent.

Paper ia News Feed-ul standard al Facebook și crează un spațiu imens, personalizat, orizontal, format din mai multe imagini.

 

  1. Descărcat, instalat, șters :p

    Cristian Iosub