Fail: Samsung Mobile UK

Samsung UK a publicat recent un video pe canalul sau YouTube prin care accepta provocarea #Ice Bucket Challenge si provoca mai departe iPhone 5S, HTC One M8 si Nokia Lumnia 930.

Tind sa cred ca este o glumă făcută de vreun angajat presat de timp. Vocea pare a fi un translator de tip Ivona iar videoul pare a fi făcut noaptea, sub plapumă, de către un student bătut de colegii de cămin. Priviți ceasul la 00:07. Priviți mai atent la ceasul din bara de notificări cum se schimbă de la ora 02:16 la 02:50. In plus, apare după așa zisa baie de gheață in bara de notificări o icoană ca și cum a fost realizată o captură de ecran și s-a salvat.

Ca să fie tacâmul complet, bateria scade de la 64% la numai 56%. De aici deducem că în numai 34 de minute cât timp a trecut între capturile de ecran, s-au consumat 8% din baterie, în concluzie, un telefon Samsung Galaxy S5 are o baterie cu autonomie de numai 425 minute (cca 7 ore).

Da știu, e defect profesional să fiu atent la detalii dar totuși, eu nu aș cumpăra un telefon ca acesta căruia să îi țină bateria numai 7 ore. Nu vorbim aici de autonomii din flyerele de prezentare ci de o dovadă prezentată chiar de către Samsung.

#SamsungRomania, bateriile telefoanelor comercializate la noi tot la fel de putin durează? : ) Am fost la lansarea S5 in RO și părea promițător.

 

[youtube width=”640″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=6w4Gqt-ljb4[/youtube]

Recomandarea săptămânii
Fitbit Sense

Tags:

InternetTelefonie

  1. A fost schimbat telefonul?

    Mi se pare mie sau bara acea unde apare ceasul din transparenta a devenit brusc neagra cand s-a schimbat ora la 02:50.

    Cristian Iosub