Faptele contează, nu vorbele

De foarte multe ori mi se întâmplă să fiu abordat de clienți hotărâți, ai căror idei dau valoare proiectului simplificându-mi munca extrem de mult. Astăzi am bătut palma în final cu unul din cele mai importante siteuri de concursuri online pentru pachetul Complete MC Media Design. Project sheet-ul arată ok, noua structură este agreată de ambele părți, timpii necesari, licențele pentru contentul folosit, mentenanță timp de doi ani și  în plus un partener de afaceri ideal.

Parteneriatul a fost lansat demult printr-o interfață de test, intermediară prin intermediul căreia am putut definitiva și concretiza ideile de viitor însă am fost implicat local în dezvoltarea unei platforme de tip IntraNet motiv pentru care acum ne apucăm serios de lucru.

Va fi un alt succes marca MC Media Design cu siguranță iar calitățile manageriale ale clientului nostru vor aduce siteul la următorul nivel dorit de colaborare dintre bloggeri și advertiseri.

Apropo, v-am spus că vă așteaptă suprize plăcute pe viitor dacă în formularul de înregistrare de pe site scrieți la recomandare, nume meu? Vă spun acum dacă nu știați. 🙂

Update-uri în curând !

 

      Cristian Iosub