Farsa “carne de om în preparatele McDonalds”

Presupun că știți despre povestea shareuită astăzi pe rețelele sociale privind o așa-zisă anchetă FBI care a dezvăluit o practică a restaurantelor McDonalds din Statele Unite de a amesteca carnea de om cu carnea de vită.

RONALD-MCDONALDCelebrul lanţ de restaurante fast-food McDonald este zguduit din temelii de un scandal de proporţii, ce ar putea chiar să închidă toate restaurantele. Mâncarea de la McDonald’s a fost, de-a lungul timpul, extrem de controversată, existând sute de clienţi care s-au plâns de proasta calitate a produselor, însă ultimul scandal este de-a dreptul grotesc.

Dailybuzzlive.com susţine că un bărbat a acceptat să fie înregistrat în timp ce susţinea că în preparatele servite clienţilor s-ar afla carne de om. Mai exact, în carnea de vită s-ar strecura şi carne umană.

După lansarea unor asemenea acuzaţii, anchetatorii s-au deplasat imediat la o fabrică din Oklahoma, unde au rămas şocaţi de ceea ce au găsit: în frigidere se afla carne de om şi de cal. De asemenea, carne de om a fost găsită şi în câteva camioane care livrau chiftele către McDonald’s.

În urma acestei descoperiri, au fost anchetate mai multe restaurante de tip fast-food din Oklahoma şi în 90% dintre ele s-a găsit carne de om. Agentul FBI Lloyd Harrison, care a contribuit la anchetă, a făcut dezvăluiri şi mai şocante. “Cea mai proastă parte e că acea carne este de copii. Organele umane au fost găsite în mai multe fabrici şi erau prea mici pentru a fi considerate de adult. Este într-adevăr îngrozitor”, a declarat acesta, precizând că ancheta în acest caz este în plină desfăşurare.

O știți pentru că a fost preluată rapid de mulți cretinei hămesiți de senzațional și shareuită de zeci de ori pe rețelele sociale. Știrea este veche, de pe la începutul anului și tot internetul demonstra cât de caraghioasă este această știre . Dar kinderii au găsit-o tocmai astăzi și traduc numai știrile, fără să citească și comentariile.

And the winners are…. cocoon.ro și voceavalcii.ro . Gluma-i glumă, dar articolele cu tentă satirică nesemnalate corespunzător pot aduce prejudicii de imagine. În locul McDonalds aș face un contract cu o casă de avocatură care asta să facă toată ziua: să cheme în judecată kinderii care scriu fără să gândească

 

  1. Tot ieri, pe Dailybuzz, era știrea cu prima persoană moartă după ce și-a rup gâtul într-un Ice Bucket Challenge. Share-uită și aia de mama focului.

  2. Cu toate că este doar o farsă, mulți papagali vor ști de acum înainte despre canibalii de la Mc. :))

  3. Draga Cristian Iosub, afirmatiile domniei tale nu-s altceva decat niste vorbe goale. Tomnai bune pentru alde “Gigi” sau alti asemenea “Doreli” (sau “Dorei”, nu-s sigur cum e la plural). N-ai, cumva, ceva mai consistent? Pana atunci, ramane suspiciunea si urmarile-i.

    • Dle Tiberiu, blogul nu este ziar de investogatii. Cu toate acestea, din cate vad, ati ramas fara site in mai putin de 24 ore. Faptul ca trag un semnal de alarma ca oamenii sunt … naivi, nu mi se par vorbe goale. Daca asa vi se par, inseamna ca sunteti unul dintre … naivi

    Cristian Iosub