Web Analytics

Fotografii de la lansarea iPhone 5

20120927-233857.jpg

Mâine dimineața dau o fugă la complexul comercial “i gigli” să văd lansarea iPhone 5.

Este o modă deja să se înghesuie lumea la cumpărarea unui telefon de 729€. Știu, haterii or să spună că în Italia sunt salariile mai mari, dar hai să ne aducem aminte din experiența anilor trecuți cum dormeau românii în fața eMag așteptând să cumpere iPhone.

Deci, mâine la 6:45 ajung la i Gigli unde este un Apple Store, pentru că magazinul se deschide la 7:00 în loc de 9:00 datorită evenimentului. Se deschide un complex imens cât AFI Cotroceni cu 2 ore mai devreme numai ca să vada iBoys noul iPhone. Nu de alta dar pe urmă toată lumea se cară la muncă.

Revin mâine cu multe, multe poze pe profilul de facebook cu iBoys fără somn. Eu măcar ajung târziu acasă în noaptea asta și nu mai mă culc, dar restul? Poate să fie poleit și cu aur, atâta timp cât telefonul se va afla în raft și peste o lună, ce naiba rost are să îngheț dimineața la lansare? Sper să nu îmi mai taie vreunul cauciucurile și mâine (ca astăzi) și să ajung pt poze.

Până voi câștiga la loto, e bun și iphone 4s.

Dar ne și amuzăm cu TimesNewRoman un pic : http://m.timesnewroman.ro/life-death/7865-a-doua-venire-a-lui-iisus-pe-pamant-a-trecut-neobservata-din-cauza-lansarii-iphone-5

Subiecte:

BlogInternetTelefonie

      Cristian Iosub