Frig, dar nu ninsoare

Astăzi sunt numai 3 grade afară și la noapte ne așteptăm la 1 grad. Dacă luăm în considerare și vântul, probabil vom avea ceva îngheț, dar supraviețuim. Este firesc având în vedere că suntem deja la final de octombrie, dar momentan nu va ninge în București deci încă se mai poate circula cu mașini înmatriculate în Bulgaria și cu cauciucuri de 3 veri.

Dar asta este numai o problemă de timp. Chiar dacă ziua sunt 4-8 grade, noaptea sunt precipitații și temperaturi apropiate de zero grade. Aștept cu drag să dea prima lapoviță, să înceapă sezonul de dat la lopată zăpada de pe mașini și bineînțeles să spună Oprescu că iar l-a luat iarna prin surprindere; pentru că știm cu toții că în noiembrie – decembrie se face plaja și iarna trebuie să vină abia în iunie ca să fim pregătiți.

În mediul urban situația este mult mai relaxată, dar anul ăsta o să vedem iarăși la televizor sate întregi rămase blocate, izolate și primari cerând ajutorul autorităților să ducă hrană sătenilor.

Momentan, prin sectorul 5 avem buget de austeritate deci nici vorbă să avem căldură în calorifere noaptea, așa că avem câteva opțiuni : încălzit cu uscătorul de păr ca în cămine, aerotermă sau clasica centrală atât de lipsită prin blocul meu .

iarna

  1. Hai ca a inceput sa o dea deja in zapada. Cred ca prindem Craciunul cu zapada de un metru anul acesta.

  2. Gata, a venit iarna. Deja am trecut pe cauciucurile de iarna.:))

  3. Incet, incet, vine iarna cam devreme. Sper sa avem zapada de Craciun.

  4. Hai ca a dat-o cateva zile in zapada la Bucuresti. Daca se mentine vremea asta sigur ii face pe plac Ioanei si avem zapada de Craciun. Si eu vreau.

    Cristian Iosub