Future tech

De multe ori am spus si o să o mai spun deşi sunt iBoy : Aple nu a inventat nimic. Decât a şlefuit ceea ce făcuseră deja ceilalţi. Nu intru în exemple detaliate, dar slide to unlock exista de ani de zile, push email era bătrân, applications store era deja străvechi, forma dreptunghiulară mai fusese folistă la vreo 4 telefoane înainte . Lista poate continua. Ideea este că a şlefuit frumos ceea ce alţii au dezvoltat. Clientului puţin îi pasă cine inventeză şi cine se judecă. Un client vrea să plătească un produs pe placul lui. Şi a făcut-o, dovadă fiind cozile din Italia de mii de persoane şi stocurile epuizate la iPhone 5, iPad 4 şi la mini iPad.

Samsung vine elegant, da cu mucii în fasole făcând cărămida aia de S3 dar pe spate dezvoltă într-un an cât alţii în 3 ani.

LG, Philips, Sharp, Sony și Nokia se numără printre firmele care vor dezvolta o astfel de tehnologie, însă primul care va lansa mobilul pe piață va fi cu siguranţă Samsung. Smartphone-urile flexibile, bazate pe tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode) vor fi extrem de populare în rândurile consumatorilor din întreaga lume, pentru că ecranele acestora vor fi ușor de împachetat, se pot rula, proprietăți datorită cărora vor economisi loc în buzunare.

[youtube]http://youtu.be/kJEHp15Hoo0[/youtube]

Asta îmi aduce aminte de Nokia Morph. Ar fi revoluţionat totul iar Apple ar fi băgat capul la vizuină dacă Morph era fabricat la scară comercială…

Recomandarea săptămânii
Fitbit Sense

Tags:

BlogInternet

      Cristian Iosub