LG G7 ThinQ oferă o experiență audio de înaltă fidelitate prin difuzorul Boombox și DTS:X

LG va lansa un nou smartphone premium ce promite să se remarce printr-o calitate audio foarte bună pentru utilizatorii care-și doresc să se bucure de muzica și filmele preferate în căști sau prin difuzorul smartphone-ului. Disponibil în premieră pe modelul LG G7 ThinQ, difuzorul Boombox Speaker crește cu peste 6 dB nivelul sonor de bază, oferind, totodată, de două ori mai mult bas.

În proiectarea modelului LG G7 ThinQ, LG spune că a luat în considerare faptul că, în prezent, consumatorii folosesc tot mai mult smartphone-ul acasă sau în timpul activităților în aer liber, pentru ascultarea melodiilor preferate. Mulți aleg să folosească difuzoare Bluetooth externe, deoarece nu sunt mulțumiți de volumul și calitatea sunetului oferite de difuzoarele convenționale de smartphone.

Având în minte aceste răspunsuri de la consumatori, inginerii de sunet de la LG au găsit un nou mod de a folosi spațiul intern al smartphone-ului pe post de cameră de rezonanță, amplificând de mai mult de zece ori sunetul față de un smartphone tipic. Prin Boombox Speaker, LG G7 ThinQ ar trebui să poată genera un sunet impresionant, precum cel al unui difuzor “boombox”, fără a mai fi necesare difuzoare externe. Plasat pe o cutie sau suprafață solidă, LG G7 ThinQ își folosește camera de rezonanță ca pe un woofer, amplificând și mai mult efectul de bas.

Pentru utilizatorii care preferă căști audio, LG G7 ThinQ este primul smartphone ce oferă sunet DTS:X 3D Surround, furnizând o performanță de până la 7.1 canale, fără a fi nevoie de căști audio premium scumpe. Spre deosebire de alte tehnologii stereofonice, capabile să ofere sunet de înaltă calitate doar pentru anumite tipuri de muzică, DTS:X suportă orice tip de conținut, creând o senzație de spațiu ce face experiența auditivă și mai captivantă.

Păstrând moștenirea LG în domeniul calității audio superbe pe smartphone, LG G7 ThinQ dispune de un convertor audio Hi-Fi Quad DAC ce poate livra un sunet de calitate pentru audiofilii care folosesc căști premium cu impedanță mare. Hi-Fi Quad DAC înglobează patru convertoare de la digital la analogic într-un singur microchip de sunet, coborând rata totală de distorsiune armonică (total harmonic distortion – THD) la 0,0002%, pentru o reproducere extrem de fidelă a sunetului. LG G7 ThinQ suportă și formatul audio Master Quality Authenticated (MQA), ce oferă o calitate hi-res a sunetului într-un fișier cu dimensiuni mici.

LG G7 ThinQ
      Cristian Iosub