Gadgetul ideal pentru orice afacere

Credeti ca exista un gadget ideal pentru o afacere de succes? Sunt foarte multe gadgeturi pe care le folosim la afaceri. Sunt si gadgeturi esentiale fara de care afacerile nu ar mai reusi sa fie pe profit sau toate lucrurile s-ar face cu mai multa greutate. Unul din gadgeturile pe care eu il consider esential in orice afacere este imprimanta.

Orice firma mare are zeci de imprimante care in fiecare zi ruleaza mii de foi. Actele apar pe fax de cele mai multe ori sau mail si trebuie sa le scoatem pe foi. Care este singura varianta viabila si rapida? IMPRIMANTA. Da, se pare ca fara imprimante de calitate munca in orice firma mare nu ar putea sa mearga repede si sa evolueze in mod constant. De aceea exista acum si siteuri care ofera clientiilor sai cele mai bune gadgeturi pentru afaceri. Cei de la ITGstore pun la dispozitie acum numai gadgeturi pentru afaceri astfel incat sa ne ajute de fiecare data.

Desi nu bagam de seama, gadgeturile acestea mici sunt cele mai folositoare. Acum pe ITGstore puteti gasi o gama larga de imprimante pentru diverse lucruri. Iata cateva categorii de imprimante pe care firmele le achzitioneaza cel mai des:

–          imprimante desktop

–          imprimante industriale

–          imprimante mobile

–          imprimante color

–          imprimante RFID

Imprimantele color si cele RFID sunt recent adaugate in acest magazin online si au preturi foarte avantajoase. La ce sunt de folos aceste imprimante? Astfel de imprimante se folosesc la etichetarea produselor din magazine, pentru identificarea anumitor lucruri pe care se pun etichete speciale cu date, urmarirea documentelor, etc. Sunt niste gadgeturi fara de care multe afaceri nu ar putea sa functioneze la capacitate maxima si repede.

In ultima perioada tot mai multe institutii isi securizeaza accesul si totul se face pe baza de card de acces. Iata ca pe ITGstore puteti gasi si imprimantele speciale cu ajutorul carora puteti sa imprimati carduri personalizate. Imprimantele de acest gen pot fi destul de costisitoare insa sunt potrivite pentru orice firma care doreste sa isi securizeze accesul. Cu o imprimanta de carduri puteti sa faceti carduri personalizate pe care angajatii le folosesc sa intre in cladire. Imprimanta este perfecta pentru aceste lucruri fiindca puteti encoda date speciale pe carduri. Datele de pe un card de acest gen pot fi sterse de pana la 500 de ori. Sunt mai multe tipuri de imprimante de carduri:

–          imprimante single side

–          imprimante dual side

–          imprimante cu retransfer

Aceste imprimante sunt special pentru tiparirea cardurilor de acces. Si cardurile pot fi de mai multe feluri in functie de preferintele fiecaruia. Cardurile pot dispune de o banda magnetica sau pot fi de proximitate. Ambele modele sunt folosite acum si pentru promotii unde se dau carduri de fidelizare. De cele mai multe ori insa se folosesc pentru acces, pontaj, card de membru,etc.

Daca inca nu dispuneti de fonduri pentru a lua imprimantele de carduri, ITGstore are solutia. Acum exista si categoria pentru servicii de imprimare unde puteti dispune de cele mai bune servicii pentru imprimarea cardurilor, etichetelor, bratari de identificare, etichete volumetrice, etc. Chiar sunt interesante si atractive ofertele de aici fiindca ai posibilitatea sa faci si o oferta personalizata pentru comenzile mai mari.

La fel cum spuneam la inceput, sunt anumite gadgeturi pe care toate firmele le folosesc. Imprimantele sunt pe primul loc din punctul meu de vedere, iar ITGstore are cele mai bune solutii. La echipamentele de birou veti gasi cele mai performante modele de imprimante pentru calculator, dar si alte gadgeturi utile printre care fax, scanner, laminator, etc.  Cu astfel de produse poti mai usor sa iti gestionezi afacerea. Voi ce gadgeturi folositi cel mai des in afaceri?

 

 

      Cristian Iosub