Global Corporate Access Telekom

Global_Corporate_Access

Global Corporate Access (GCA) este un serviciu care permite acces la cea mai mare retea Wi-Fi de business din lume, cu peste 2.700.000 hotspot-uri in peste 120 de tari.

Reteaua este disponibila in aeroporturi, avioane, hoteluri si alte puncte frecventate de comunitatea business, prin intermediul unei aplicatii cu interfata intuitiva si simplu de folosit.

Global Corporate Access (GCA) este o solutie uniforma adresata tuturor companiilor ai caror angajati efectueaza calatorii de afaceri frecvente si care au nevoie de un volum de trafic de date considerabil, pentru a putea lucra de oriunde in lume si in orice moment. Utilizatorii pot opta pentru serviciul de baza, dar si pentru servicii suplimentare pentru acces la Internet in zbor, atunci cand este necesar. Serviciile suplimentare pentru acces la Internet la bordul aeronavelor sunt fie servicii HotSpot Gogo, fie servicii HotSpot InFlight.

Traficul de date mobile in roaming poate fi costisitor, iar in afara granitelor Uniunii Europene preturile sunt restrictive. Drept raspuns la aceste provocari, Telekom Romania, in colaborare cu Deutsche Telekom, aduce in premiera pe piata din Romania un nou produs, GCA, ce pune la dispozitia clientilor business o solutie inovatoare, care are ca principal beneficiu reducerea costurilor aferente traficului de date mobile in roaming, oferind un avantaj semnificativ utilizatorului – acces facil la propria retea, prin intermediul celei mai mare retele Wi-Fi business din lume”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

Serviciul este unic pe piata din Romania si permite utilizatorilor de business acces la o retea cu peste 2.700.000 hotspoturi Wi-Fi in peste 120 de tari, prin intermediul aplicatiei dedicate, cu interfata intuitiva si simplu de folosit. Aceasta permite conectarea automata la reteaua Wi-Fi, detalii legate de trafic, un istoric al conectarilor, precum si limitari si alerte pentru conexiunile de date mobile. Totodata, efectueaza cautari automate ale hotspot-urilor Wi-Fi GCA si pune la dispozitia utilizatorului un mini browser pentru conexiunile care cer autentificarea prin intermediul unui browser web. Aplicatia este disponibila pentru computere (cu sisteme de operare Windows sau OSX), dar si pentru tablete sau smartphones (cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows).

Reteaua GCA este disponibila in peste 120 de tari in care se gasesc peste 2.700.000 de hotspot-uri Wi-Fi, in zone business precum aeroporturi (95% dintre aeroporturile din top 100), hoteluri (peste 72.000), avioane (2.150 aeronave ale 21 de companii aeriene), trenuri (in Germania, Elvetia, Marea Britanie, Irlanda, SUA, Japonia sau China), precum si in restaurante sau alte locuri publice.

Serviciul GCA poate fi comandat prin apel telefonic la 1234, gratuit in retelele Telekom Romania sau 0214041234, tarif normal din orice retea nationala. Detalii complete sunt disponibile pe telekom.ro, in pagina dedicata. Lista hotspoturilor Wi-Fi din reteaua GCA este disponibila pe: www.hotspot-pro.de.

  1. Degeaba daca nu avem si 4G. Eu am de la Cosmote abonamentul si nu am nici macar 3G in majoritatea locurilor unde merg.

  2. Deja incep sa vina si de la Telekon cu tot felul de idei si oferte noi. Pare a fi o chestie foarte utila si de apreciat.

  3. Incet, incet o sa avem internet gratuit peste tot. E bine ca evoluam si gasim si la noi in tara tot felul de hotspot-uri free ca sa stam pe internet si cand nu sunt acasa.

  4. Usor, usor Telekom vine cu oferte din ce in ce mai atractive si interesante, oricum abonamentele de aici sunt mult mai bune decat la orice alta retea.

    Cristian Iosub