Goophone i5s Y8

“Impresionează !

Daca vrem sa impresionam , aceasta este solutia. ORICINE va fi convins ca ai un telefon foarte scump. Este acelasi device bine facut. Calitatea este aceeasi. Este o replica de calitate, care iti va aduce aceleasi satisfactii . Are hardware si software de ultima generatie!

Telefonul arata EXACT la fel ca un telefon scump.

Are ACELEASI functii si dotari ca si un telefon scump.

Meniurile si aplicatiile sunt ACELEASI. Difera: Appstore (foloseste Google Play), iTunes (se foloseste Gtunes), Siri (se foloseste Iris).

Sistemul de operare este Android 4.04 (peste care s-a instalat IOS).

Nu are 4G.

… cam așa suna descrierea unei mizerii numită Goophone i5s, pe care am ajuns in urma unui spam la fel de mizerabil ca telefonul. Îmi plac cretineii care baga link de unsubscribe in spamuri. Deci eu trebuie sa ma dezabonez de la ceva la care nu m-am abonat…

Revenind la chinezaria aia de Goophone, e de apreciat ca in finalul articolului este un tabel de comparație dintre Prost Phone si Mizerie Phone.
După ce ca e o chinezarie făcută pe genunchi in vapor, are camera frontala de 0.3 iar bateria e de 1050 mAh cu autonomie mai mică cu 25% decât prost Phone . Deci dacă iPhone durează o zi maxim, așteptați-va la GooPhone sa dureze 12 ore maxim.

Dacă ați citit cu atenție descrierea telefonului de la începutul acestui articol, înseamnă ca știți de ce fac anti reclama , care după părerea mea ar trebui făcută tuturor mizeriilor astea de telefoane.

Citez din nou : ” Sistemul de operare este Android 4.04 (peste care s-a instalat IOS).”

Sa mori tu, ala care ai scris asta? E ca si cum as avea un laptop cu Linux , as instala Windows 7 peste Linux si ar deveni hibrid. Aaaa, un Android 4.0.4 cu tema de iOS 6.x, e altceva. Dar când afirmi ca ai instalat iOS peste Android si acum e telefonul hibrid, pot decât sa îți zic atât : MARȘ ! Mă jignesti atât pe mine cât si pe ceilalți cititori ai articolului.

Am uitat sa va zic cum sta treaba si cu garantia la telefoanele de cocalari? Puteau sa scrie ca se primește in service telefonul pe strada Moinesti 16, bloc 206, etaj x, ap. y, București. Dar formulată este : […] Asigurarea garantiei se va face gratuit la sediul furnizorului, in zilele lucratoare. Aceasta se va face fie prin repararea produsului […]

Nu, nu va speriati! Afacerea e ok. Este a lui Dragomirescu Mihail Bogdan, siteul e cumpărat acum doar 2 luni… E doar councidenta (or not!) de nume cu inculpatul (!) Dragomirescu Mihail Bogdan. Nu are legătura cu Niculescu Ecaterina, cu haineexclusive.ro 😉

image

 1. “Nu, nu va speriati! Afacerea e ok. Este a lui Dragomirescu Mihail Bogdan, siteul e cumpărat acum doar 2 luni… E doar councidenta (or not!) de nume cu inculpatul (!) Dragomirescu Mihail Bogdan. Nu are legătura cu Niculescu Ecaterina, cu haineexclusive.ro ;)”

  RE :
  http://www.tableteandroid.com.ipaddress.com/
  “Registrant
  Dragomirescu Mihail Bogdan, Str Mizil
  Telephone: 40373745868
  Email: admin@haineexclusive.ro

  Chiar nici o legatura =)))

  Cristian Iosub