GPeC Summit – 1 zi intreaga de Conferinta E-Commerce Premium!

Pe 24 Noiembrie, te asteapta 1 zi memorabila de Conferinta E-Commerce cu speakeri de top si subiecte de maxim interes pentru orice afacere online. GPeC Summit va fi un adevarat maraton de e-commerce in care cei mai buni speakeri internationali de comert electronic iti vor impartasi tips & tricks pentru a-ti creste vanzarile. GPeC (Gala Premiilor eCommerce) este cel mai important eveniment de comert electronic din Romania si cea mai mare comunitate de magazine online.

“GPeC Summit este evenimentul pe care nicio companie care are prezentă online sau îşi doreşte să îşi extindă afacerea din retail-ul tradițional în mediul online, nu ar trebui să il rateze. Iar cand spun asta, ma refer la speakerii de top pe care ii avem invitati – multi dintre ei pentru prima oara in Romania – de la care nu poți decât să absorbi şi să îți notezi fiecare idee ca să vinzi mai mult şi să îți creşti afacerea”, – Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Experti in marketing online si optimizarea conversiilor vin pentru prima data in Romania.

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce – unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial – fiind cunoscut ca expert in optimizarea ratei de conversie.

Larry Kim a fost desemnat cel mai influent expert PPC in anii 2014 si 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regasit si in lista intocmita de Forbes a celor 10 cei mai influenti online marketeri la nivel mondial.

Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences si autorul best seller-ului de pe Amazon “Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”. Brian are o experienta de peste 20 de ani in optimizarea prezentei online si a ratei de conversie, considerand ca aceasta este “arta de a creste incasarile fara sa platesti pentru mai mult trafic”.

Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL Agency, agentie pe care o conduce impreuna cu partenerul lui de afaceri – Peep Laja. Viljo este expert in optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are in portofoliu clienti precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain etc.

Biletele pot fi achizitionate de pe siteul gpec.ro. Locurile sunt limitate!

Avantajele participarii la GPeC Summit

 • Primesti continut PREMIUM de la expertii de talie mondiala in Marketing Online si Optimizarea Conversiilor – toti pentru prima data in Romania, la GPeC: Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Larry Kim (Fondator WordStream), Brian Massey (Fondator Conversion Sciences) si Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency);
 • Stii totul despre piata romaneasca de e-commerce in comparatie cu tarile din regiune: cifrele pe 2015 si tendintele pentru anul viitor, evolutia pe principalele verticale ale industriei, primele statistici la cald despre Black Friday 2015, comportamentul cumparatorilor online, problemele actuale si provocarile pe viitor;
 • Faci networking de calitate, schimbi carti de vizita si stabilesti parteneriate in inima industriei de e-commerce;
 • Te intalnesti si stabilesti contacte cu reprezentantii celor mai importante companii de profil: magazine online consacrate, marii retaileri offline care isi extind afacerea in online, agentii specializate, tool-uri pentru e-commerce, companii de curierat & fulfillment, retele de afiliere, comparatoare de preturi, banci si procesatori de plati, principalii jucatori telecom, companii de cercetare de piata etc. – pe scurt, elita pietei de e-commerce;

Giveaway

Cu ajutorul organizatorilor, ofer 2 invitatii gratuite la eveniment. Lasa un comentariu la acest articol pana duminica (15.11.2015 orele 23:59) și spune-ne numele unui expert in marketing online ce va fi prezent la GPeC Summit.

Doi comentatori minunați vor primi câte o invitatie gratuita la GPeC Summit 2015.

Pentru alegerea câștigătorilor voi folosi platforma tragerilasorti.ro .

Castigatori

 1. Franci (f**********i@y***o.com)
 2. Firicel (f**********l@y***o.com)

Poti verifica inscrierea in campanie folosind urmatorul link: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/4524-gpec-summit-1-zi-intreaga-de-conferinta-e-commerce-premium/

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
 1. Oli Gardner si Viljo Vabrit

 2. Oli Gardner

 3. Oli Gardner

 4. larry kim

 5. Larry Kim. Abia aștept să văd prezentarea lui

 6. Oli Gardner

 7. Larry Kim

 8. Larry Kim

 9. Oli Gardner mi se pare super priceput la alchimia user experience.

 10. LARRY KIM

 11. Wahoo! Stay focused, be connected and boost your conversions! Brian Massey is the best!

 12. Oli Gardner!

 13. Larry Kim clar!

 14. ioniche daniela iuliana 13 noiembrie 2015 at 22:42

  Larry Kim

 15. Eu as dori sa il vad pe Viljo Vabrit

 16. Larry Kim, abia astept sa-l vad!

 17. Larry Kim is the best 🙂

 18. Brian Massey

 19. Larry Kim a fost omul anului 2013 si 2014. Cu siguranta va fi si in 2015

 20. Laryy Kim

 21. Larry Kim

 22. Ce chestie , nu cred ca trebuia sa-i nominalizati pe cei de mai sus;
  Ceva de genul Ghici ciuperca ce-i.
  Va mai fi prezenta si Raluca Kisescu.
  Vreau sa particip la summit pentru ca e bine cand incepi ceva, sa ceri sfaturi celor mai buni in domeniu.
  Doresc sa incep o afacere on line asa ca acesta este locul potrivit, sunt sigura.
  Multumesc pentru oportunitate.

 23. Abia astept sa il vad pe Larry Kim

 24. Abia aștept să-l văd și să-l aud pe Larry Kim!

 25. Oli Gardner

 26. Andreea Stefanescu 15 noiembrie 2015 at 23:02

  Salut,
  Doina Vilceanu, specialista in marketing online si Chief Marketing Officer la ContentSpeed, va fi prezenta la GPeC Summit 2015.

 27. Salut,
  Astept sa-l aud la GPeC si pe Omri Yacubovich si sa aflu mai multe despre optimizarea ratei de conversie.

  Cristian Iosub