GPeC SUMMIT 14-15 noiembrie 2017

GPeC este unul dintre putinele evenimente din online cu traditie de peste 10 ani care reusesc sa umple sala de fiecare data si sa ne surpinda cu spekeri de calitate, continut e-commerce premium, fara speech-uri advertoriale #NoBullshit cum s-ar zice.

Anul acesta se va intoarce Neil Patel,Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics si un mic geniu in Marketing Online.

Amy Harrison este fondatorul Write With Influence, una dintre cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din intreaga lume.

Se intoarce si Oli Gardner, co-fondatorul Unbounce, una dintre cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel international si expert in optimizarea ratei de conversie si a landing page-urilor din cadrul unui website.

Simona Kijonková este una dintre cele mai apreciate femei de business din e-commerce in Cehia, facand parte din clasamentul “Top 25 Czech women in business of 2015″ si din “Top 75 most influential women of the Czech Republic in 2016″ al prestigioasei reviste Forbes.

Stephan Grad este unul din pionierii pietei de e-commerce din Austria si fondatorul A-COMMERCE – principala resursa de continut, statistici, evenimente si cursuri de e-commerce din Austria (similar cu GPeC în România)

GPeC SUMMIT se desfasoara in zilele de 14-15 Noiembrie 2017, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, in imediata apropiere a Palatului Parlamentului – punct de reper: Piata de Flori din zona George Cosbuc.

Oferta speciala Early-Bird
Oferta speciala Early-Bird
Înscrierile la GPeC SUMMIT au început deja, iar până pe 31 octombrie 2017 ai o ofertă specială Early-Bird de doar 109 EUR + TVA/persoană pentru ambele zile de GPeC SUMMIT
149 109
      Cristian Iosub