Grand Entertainment din Băneasa Shopping City va fi administrat de către CINEPLEXX România

Băneasa Development SRL administra în Băneasa Shopping City un cinematograf cunoscut sub numele de Grand Cinema & More sau Grand Entertainment (precum au siteul).

Recent au trimis o notificare tuturor clienților prin care îi înștiința de faptul că noul operator al cinematografului urmează să fi începând cu 03.06.2019 un SRL înființat rapid, în noiembrie 2018, pe nume CINEPLEXX România.

Ceea ce nu au spus este că o dată cu transferul către noul operator, se schimbă orarul de lucru, angajații sunt tot mai nemulțumiți și lucrul acesta se reflectă în calitatea serviciilor oferite. Siteul la fel de neintuitiv este cu filtre care nu functionează, scroll infinit si repetitiv.

Începand cu 4 iunie programul Grand Cinema & More se modifică prin începerea spectacolelor abia de la ora 15:00 în cursul săptămânii și 11:00 în weekend.

Cumva, transferul responsabilitate nu ar trebui să afecteze clientul. Totuși, în ultima săptămână am fost de 3 ori la cinematograf și de fiecare dată am întâlnit cel puțin 2-3 angajați care țineau să precizeze că nu sunt mulțumiți de schimbare, că încep să își caute de muncă, un angajat de la info point spunea că pe banii care o să îi ia deja nu mai merită să se streseze, pe sistemul “pe banii aștia…de atâta s-a putut”. Trist. Foarte trist…

      Cristian Iosub