Haos la Chevrolet

Haos este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie modul de lucru Chevrolet atunci când au cazuri particulare. În urmă cu vreo 2 – 3 ani era plin Bucureștiul de Aveo și Spark, concurând deja cu Loganul. La semafor vedeai 3 Aveo și 2 Logan, dar timpul a trecut și românul s-a mai deșteptat, de aceea e plin târgul de Aveo până în 100k.

De-a lungul vieții, căruța mea a avut nesimțirea să își facă revizia și prin alte țări și în cadrul unei revizii i-am schimbat o grămadă de piese. Problema e că băștinașii nu știau să completeze cartea service așa că soluția de moment a fost să trimită factura cu cost zero către Chevrolet Romania.

Bineînțeles că factura în care era detaliată lucrarea nu a ajuns niciodată iar Chevrolet România se scuză spunând că nu există niciun sistem informatic în toată rețeaua lor care să permită vizualizarea lucrărilor făcute în alte țări.

Așa că ce vedeți pe la TV cu dealeri care se uită pe un monitor și îți spun pe unde a fost mașina, se întâmplă pentru că proprietarul a dus actele în reprezentață. Dacă eu plec din țară având 5.000 km la bord, stau 10 ani la cules de căpșuni și apoi mă întorc cu mașina având 500.000 km la bord, atunci Chevrolet va ști ca eu am tot 5000. Pot lejer să bag bormașina în bord.

Ca să fie tacâmul complet, cu 2 zile înainte să îmi expire garanția mașinii, mi-au dat să completez un formular pentru un card care e valabil un an de zile (ceva cu asistență rutieră gratuită). Când am vrut să îl folosesc, am aflat că scrie un an dar de fapt era valabil până îmi expira garanția. Nu mi s-a întâmplat, dar de dragul amorului am vrut să văd care este procedura dacă rămân îm mijlocul câmpului: suni la nr de pe site si acolo ți se da un alt număr de la asistență. La asistență, o tanti te trimite să suni la ACR. La ACR aflu că trebuie făcută cererea de către chevrolet nu de către client, dacă e în garanție mașina …

O nebunie generală…

chevrolet

  1. Se duc la vale incet, incet. Concurenta e tot mai mare si daca nu vin si ei cu ceva nou si de calitate o sa ajunga la faliment. Atunci cand ai clienti trebuie sa stii sa tii de ei si sa vii cu oferte bune, nu sa ii indepartezi la fel cum au facut cu tine bagand tot felul de scuze si dand din umeri.

  2. Destul de ciudat. Eu nu am avut niciodata probleme cu aceasta firma.

  3. Mersi de pont. Chiar vroiam sa iau o masina de la Chevrolet insa cred ca voi alege o Skoda.

  4. Eu nu am avut deloc probleme cand am mers la service, sper sa nu patesc la fel ca tine cand se apropie de final garantia.

    Cristian Iosub