Happy day cu BlogAwards.ro

A fost o săptămână grea, o săptămână în care am lucrat la calculator, de pe iPad și chiar de pe iPhone până la 6 dimineața și la 9 plecam la muncă. O săptămână în care am lucrat la un proiect drag mie : BlogAwards.ro.

Ultimele teste au luat sfârșit , de aici vine și titlul articolului, iar în seara asta am făcut portarea sursei pe live. Nu sunt atât de mulțumit de varianta desktop, cât sunt mulțumit de faptul că am reușit o transpunere corectă și pentru iPhone si iPad. Temele pot să spun că sunt minunate pe dispozitivele mobile aducând extrem de mult cu varianta desktop.

În plus, codurile de tipul checklist, starlist etc funcționează și pe platformele mobile. Asta înseamnă o temă de clasa premium, în detrimentul celor mii gratuite de genul WP Touch unde distrugi practic tot ce a construit designerul pe interfața desktop.

Bineînțeles, proiectul nu s-a terminat. Mai am de lucru cel puțin 3 – 4 zile până să îl predau total și să mă retrag, dar surprizele abia acum vin. Nu vă spun mai multe ci abia la final într-un review total.

Dacă nu ai un iPhone aproape, un link destul de bun pentru a testa interfața web pe dispozitivele mobile este : http://ipadpeek.com/ Doar scrii în address bar “http://www.blogawards.ro” și apeși enter. Poți roti ecranul (e prima icoana de sus) sau poți alege un iPad, iPhone 4 sau iPhone 5.

Iata un site de unde poti cumpara espadrile dama si ochelari de soare online!

  1. […] a fost lansat demult printr-o interfață de test, intermediară prin intermediul căreia am putut definitiva și […]

    Cristian Iosub