Hobot 168 România

Știți bancul acela cu Daciile și autostrăzile, că noi fabricăm mașini bune de putori ce suntem că nu vrem să ne reparăm străzile? Pe ideea asta merg și italienii cu multe altele . Am văzut pe facebook ceva ads-uri la Hobot 168. Facem excepție de la nume, care pare a fi o sectă sau o frăție studențească și intrăm pe pagina de facebook : /hobot168romania

Este vorba de un roboțel adus din Italia care spală geamurile singur. Se plimbă pe geam și cu două pufuri de spray el spală țâșpe metri pătrați de geam. Ai naibi italieni, ar face orice numai ca să nu muncească muierile lor.

Numele mi se pare extrem de prost ales. Prima oară când am citit numele, v-am zis, m-a dus cu gândul la o sectă…ceva. A doua oară am citit numai hobot și m-a lovit:

– “Ce ți-ai luat fă acolo?”

– “Hobot, mâncațiaș”

În rest, mi se pare că sunt bani aruncați pe geam la propriu și la figurat pe ceva care oricum trage 2 metri de cablu după el deci trebuie ținută priza alături, folosește soluția de spălat geamurile în cantități inegale (la început are soluție pe părțile moi dar dupa 1mp de geam, deja spală pe uscat) și pare mai degrabă un produs bun de găsit in D-Mail. Din seria produse de care nu ai nevoie, dar există. Preț : 1399 ron (!)

      Cristian Iosub