Home made: manusi pentru touchscreen

Mă țin de vreo lună de zile să îmi iau o pereche de mănuși cu care să pot umbla pe telefon iarna. Nu vreau ceva brand cum sunt astea de la eMAG, ci ceva simplu cum sunt astea de la FunGift. Așa că am plasat comanda și mâine aștept curierul cu 5 perechi de mănuși. Mi-a făcut poftă un coleg care a primit de secret santa o pereche drăguță.

Căutând pe internet diverse modele, mărimi, branduri, aplicații ale mănușilor, am găsit chiar și o metodă de a îți transforma o pereche de mănuși simple, în unele ce pot fi utilizate pentru a naviga pe telefonul mobil.

Ideea este simplă: aveți nevoie de o pereche de mănuși normale, ac, forfecă și puțin fir conductor pentru haine care se poate coase. Jola.ro avea într-o perioadă, dar în rest nu am prea găsit prin RO. Pe sparkfun.com este 2,95 dolari o rolă de 9 metri de fir conductor, deci suficient cât să coși vreo 50 de perechi de mănuși.

Dacă vă plictisiți într-o zi, puteți căuta local poate găsiți la un preț rezonabil și vă puteți face home made niște mănuși touchscreen 🙂

diy-texting-gloves-9

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
  1. Mai lasă telefonul si tu. Macar pe frig.

    Cristian Iosub