Horea Badau este real ?

Nu il cunosc personal si sper nici sa nu am ocazia, dar ma tot întreb : personajul ăsta e real? Chiar există și ia salariu?

website personal : http://www.horeabadau.ro

website facut de un fan : http://www.horeabadau.com

Titulatura : Lect. univ. dr. Horea Mihai Bădău – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București.

In prezent, clujeanul cu buletin de București a învățat gustul Capitalei si a speculat mediul online prezentandu-se drept expert in social media. Deci expert, da?

In prezent, lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, Catedra de Presa, titular al disciplinelor: Social Media, Jurnalism Online, Deontologie, Tehnici de investigatie si Presedinte al Asociatiei Consumatorilor de Media

 Si cum orice expert trebuie laudat, el se lauda singur pe blogul personal ca doar așa își găsește logodnice studente.

Citez : “Ziarul Adevarul mi-a cerut opinia, în calitate de expert Social Media, despre un fenomen la modă în online” de aici.

CV impresionant , expuse activitățile public si titulatura kilometrica. Magnet la pitipoance dornice sa ajungă zeitele online-ului. Problema e ca nu am găsit nici măcar o părere buna despre el pe tot Internetul asta cat e el de mare. Toată lumea il injura, toată lumea face misto de el si din câte am auzit, cica ar avea si ceva probleme la mansarda, declarând război bloggerilor din motive cunoscute numai de fundul lui.

Asa ca întreb : baietasul asta e pe bune? Pana si eu am un review prost si noua bune. Problema e ca el le are pe toate zece proaste. Daca citesc cu atenție siteul creat de fanul lui, înțeleg si de ce.

Cireasa de pe tort in toată povestea asta este data de mesajele de pe Facebook (Vezi foto). Oare cum o fi fost apelul la 112? “Alo, poliția? Eram cu castronul de grișuleț cu lapte in brațe si vroiam sa ma laud un pic pe blog, dar niște hackeri mi-au spart blogul unde aveam parola 123456. Vreau sa ii bagați la pușcărie ca ei au blog cu 10k unici pe zi iar eu nu am decat 20 (am învățat sa schimb IP-ul dhcp de 20 de ori ca sa am trafic)”.

  1. […] omulețul ăsta am impresia de foarte multe ori că a fost inventat de cineva. Este ireal pentru secolul acesta. Nu contest mentalitatea comunistă de a îți afișa […]

    Cristian Iosub