iMapp Bucharest 2018 și vacanța în Praga

iMapp Bucharest 2018 a avut loc pe 22 septembrie în Piața Constituției fiind a V a ediție a acestui eveniment. Înaintea proiecțiilor a avut loc concertul HURTS și un grup de prieteni m-au convins să mergem la concert. Zona Unirii era blocată toată pentru că PMB inaugurase recent noile fântâni și jumătate de oraș era în Piața Unirii iar cealaltă jumătate era la concertul HURTS, așa că am ajuns în Piața Constituției chiar la ultima melodie din concert.

Acum, dacă pe unul l-am ratat, ne-am pus cât mai aproape de mijlocul Casei Poporului și așteptam curioși ca niște copii să vedem proiecțiile din acest an. Pentru mine era prima oară când veneam la iMapp așa că spectacolul se anunța a fi mult mai interesant față de ceea ce văzusem în clipuri pe YouTube. Lângă noi era o boxa și unul din prezentatori ținea să ne spună periodic că vor exista 3 premii la finalul serii: cea mai bună proiecție conform juriului, cea mai bună proiecție conform publicului iar un al treilea premiu va fi oferit unui votant din public ce trimite SMS la 1727 cu numărul proiecției preferate. A repetat de atât de multe ori că până la urmă am scos telefonul din buzunar și am votat proiecția #9 care era dezvoltată de către o echipă românească (las clipul mai jos).

Premiul Publicului a mers în acest an către echipa Mindscape Studio din România, care a prezentat la cea de-a cincea ediție iMapp Bucharest lucrarea „AZI – Copilul Timpului”.

Echipa Vision Impossible din Olanda a câștigat Premiul Juriului la cea de-a cincea ediție iMapp Bucharest, cu lucrarea „NATIVE”.

La finalul serii am luat-o pe jos vreo 4 km până unde parcasem mașina. Dacă mai fumam o țigară ajungeam direct acasă 🙂 Am văzut că am un apel nepreluat și un mesaj de la un număr pe care nu îl aveam salvat în agendă. Nici sync.me sau TrueCaller nu aveau informații referitoare la acel număr: “Buna seara! Ați fost sunat in urma votului artistului preferat din cadrul concursului de videomaping iMapp 2018. Sunteți câștigătorul unei excursii de doua persoane la Praga!

Mesajul era mult prea bun ca să fie adevărat așa că pentru câteva secunde a fost haos în capul meu. Prin cercul de prieteni nu am persoane care să mai facă glume de liceu. Suntem mai bătrâni un pic și avem alte glume: sun cu identitatea unui alt amic sau a soției vreunuia, trimit SMS in numele vreunui operator GSM, trimit SMS colegilor cu numărul prietenei lor și îi trimit la cumpărături prin Lidl, glume d-astea de autobaza mai geek asa. Deși am sunat înapoi și domnișoara care mi-a răspuns s-a prezentat ca fiind reprezentantă 360Revolution, spre rușinea mea nici nu știam cine este agenția care a organizat evenimentul. Era vineri seara, mi-a spus că luni voi fi recontactat pentru a furniza datele personale așa că nu eram ferm convins ce va urma.

Luni am fost contactat de către Holiday Club, date precise, toată documentația de revendicare a premiului în mai puțin de două zile. Singura dată când am câștigat ceva a fost prin clasa I când am cumpărat un loz în plic de 25 lei și am câștigat 500 lei. Așa că mă voi bucura de o mini vacanță cu telefonul închis, fără email dar cu un DSLR după mine.

Așadar, în perioada 11 – 14 octombrie voi reactiva și voi spama de contul de instagram de la Festivalul de Lumini din Praga.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
  1. Dacă ajungi pe la observatorul astronomic da-mi un mesaj și poate ne vedem

  2. Ieeeeei! Felicitari!

  3. am fost in 2017 si e super misto. sa pui pe Facebook poze 😉

  4. Astea da noroc. Eu metru credeam ca sunt aranjate concursurile astea cu vot dar se pare ca 360 revolution nu a dat “la prieteni” premiul ci a fost pe bune. Felicitari !

  5. Astept cu interes primele impresii despre castile HP, daca tot vorbim de noroc si concursuri 🤭

    Cristian Iosub