InfoCentrul ANCOM revine la Internet & Mobile World

În perioada 8-9 octombrie 2014, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va lua parte, pentru al doilea an consecutiv, la Internet & Mobile World, eveniment dedicat industriei de comunicaţii din România. ANCOM va oferi participanţilor la acest eveniment informaţii şi detalii despre cele mai importante proiecte implementate de Autoritate în beneficiul utilizatorilor finali.

Vizitatorii InfoCentrului ANCOM vor putea afla mai multe detalii despre aplicațiile și serviciile dezvoltate de Autoritate pentru utilizatorii telecom, precum Veritel.ro, aplicația cu ajutorul căreia utilizatorii pot compara gratuit toate ofertele de telefonie și internet disponibile pe piață în acest moment, sau serviciul de portabilitate a numerelor de telefon, care le permite utilizatorilor să schimbe furnizorul de servicii de telefonie, păstrându-şi în acelaşi timp numărul de telefon. În plus, Infocentrul ANCOM va găzdui lansarea unor noi aplicații dezvoltate de Autoritate pe parcursul acestui an și va pune la dispoziţia publicului materiale despre alte proiecte şi activităţi ANCOM cu implicaţii importante la nivelul pieţei de comunicaţii.

Aflat la cea de-a treia ediţie, Internet & Mobile World 2014 are loc în perioada 8-9 octombrie la Romexpo şi reuneşte companii din România care oferă soluţii digitale, mobile şi de software. La eveniment sunt așteptați în acest an 120 de speakeri și 6.500 de vizitatori.

Secţiunea InfoCentru din pagina de internet ANCOM pune la dispoziţia utilizatorilor informații utile despre serviciile de comunicaţii electronice (telefonie, internet şi televiziune) şi serviciile poştale, pentru a-i sprijini în alegerea şi folosirea acestor servicii. Informațiile se referă în principal la încheierea contractelor, modalitatea de tarifare, calitatea serviciilor, deblocarea terminalelor sau serviciul de roaming. În plus, utilizatorii pot găsi aici ghiduri dedicate, pe teme precum fraudele prin telefon sau serviciile de acces la internet.

info_ANCOM

      Cristian Iosub