Install party – Aviate Launcher

Se întâmpla în urmă cu vreo 4-5 ani… Trebuia să susțin sesiunea de Introduction Training unei echipe de agenți call center pt suport tehnic ai unei multinaționale. Jobul lor era horror: trebuiau ca în timpul apelului să identifice ce problemă are clientul cu laptopul și eventual să o rezolve. Cu timpul am descoperit că One Key Recovery face minuni :))

În timpul sesiunilor de training, la o bârfă, o țigară, mă bate gândul să îi întreb ce OS folosesc de regulă și o dată la cât timp fac reinstall. La un moment dat îmi spune un gagiu (foarte isteț de altfel), că el vinerea seara are install party. Erau mai mulți colegi de cămin, de prin republică…ceva și vinerea seara se strângeau toți cu laptopurile și testau diferite sisteme de operare. Uite așa ajunsese într-o zi să caute distribuții noi de linux, noutăți, orice… pentru că urma ziua de vineri și nu mai aveau ce instala 🙂

Cam la fel sunt și eu pe android. Am ajuns să nu mai am ce lauchere să instalez 🙂 Am testat laucherul ăsta cât timp era beta și îl recomand. @Cătălin, vezi că are și moduri de lucru by default așa că nu mai trebuie să instalezi third party apps.

Descarcă Aviate Launcher pentru Android din Play Store.

 

  1. Pare interesant

  2. Am ajuns in 2014 sa vreau atat de putin de la androidul meu si tot n-am de unde alege:
    – Dualsim normal cu ecran mic, max. 4.7”, IPS+Gorilla, min.3500mAh, 1GB RAM, minim dual-core, dimesiuni mici. Si 2 zile de stand-by, in care-l folosesc pe post de bibelou. Aparent cer prea mult.
    So, launcher, launcher, da’ pe ce sa-l folosesc?!

  3. interesant dar parca tot launcherul default se misca mai bine la allview

    Cristian Iosub