Instrumentul ideal pentru afilierea prin bloguri: WP Profitshare

banner-772x250

 

Profitshare a lansat  un nou update pentru pluginul WP Profitshare, un instrument ideal pentru afiliații care folosesc platforma WordPress. Cu ajutorul acestui plugin puteți genera în mod automat linkuri de afiliere ori de câte ori publicați un nou articol pe blog care conține un link către oricare din advertiserii din rețeaua Profitshare sau puteți înlocui link-urile directe cu link-uri de afiliere în toate articolele deja publicate.

Noutatile WP Profitshare versiunea 1.1 constau in:

– Link-urile de afiliere sunt acum salvate separat in baza de date WordPress, astfel incat la dezinstalarea pluginului linkurile vor reveni in forma inițială (fără tracking Profitshare). De asemenea, prin aceasta salvare in baza de date, sunt refolosite link-urile, astfel incat dacă ai un link spre un produs in mai multe articole, se va folosi același link de afiliere, fără a mai fi necesara o noua generare a link-urilor.

– Link-urile din comentarii pot fi convertite. Pentru activarea conversiei link-urilor in cadrul comentariilor este necesara activarea acestei optiuni din setările pluginului.

– Cuvinte cheie. Poti sa plasezi link-uri de afiliere pe anumite cuvinte cheie. De exemplu, dacă in conținut ai cuvântul smartphone, poți sa plasezi automat un link de afiliere pe acest cuvant si astfel in toate articolele in care se va regasi in conținut smartphone va fi prezent si link-ul de afiliere ales. Aceasta noua functionalitate iti poate creste semnificativ numarul de click-uri trimis catre advertiseri. Cu toate acestea, recomand folosirea cu moderatie a acestei functionalitati si cautarea unor cuvinte cat mai relevante pentru fiecare pagina de destinatie aleasa. Daca vei folosi cuvinte comune care se regasesc des in articole, numarul de linkuri deasemenea prezent pe fiecare cuvant cheie. În plus, optiunea de plasare a linkurilor pe cuvinte cheie are si tooltip ( in doua variante de culoare: light si dark). In interiorul tooltip-ului se poate plasa orice text sau imagine.

Spor la conversii !

 1. La fix a venit asta. Am făcut recent cont pe profitshare si vroiam sa ma apuc sa schimb linkurile din site (cam 400 am numărat) ceea ce îmi lua lejer 4-5 ore. Cu pluginul asta le-am generat in 30 secunde si mi-a dat 368 Linkuri unice, deci a reutilizat 32. Like a boss!

 2. Si mie mi-a fost de folos acest plugin pentru profitshare. La mine majoritatea profitului vine din conversii si comisioane asa ca pluginul WP Profitshare e perfect. Il recomand cu incredere.

 3. WP Profitshare e perfect pentru oricine vrea sa faca bani din comisioane pe siteul sau. L-am instalat si eu de curand si pot sa imi administrez mai usor link-urile.

 4. Cred ca toti cei care au afiliere prin profitshare sunt foarte fericiti de noul plugin wordpress. L-am instalat si eu azi dupa ce am citit articolul tau si acum o sa vad cat de bun este.

 5. Cred ca toti cei d ele wordpress folosesc acum acest plugin daca au si afiliere. Mai ales in perioada black friday profitshare-ul este in voga :))

 6. Cum scap de săgeți? Mă deranjează faptul că sunt introduse fără acord. Fă frate opțiune dacă vrei schimbări.

  Poză

  • Momentan aceasta este posibilitatea de a renunța la săgeți. Intr-un update viitor poate va fi integrat si un buton de diversificare a opțiunilor.

  • @Cristian dar nu există o altă opțiune de schimbare fără să fie nevoie de edit pe css sau fișiere de plugin?

   • Pe linia 73 din /wp-content/plugins/wp-profitshare/includes/functions.php . Ti-am trimis pe mail.

  • @Ionica
   Utilizand inconite sugestive in dreptul linkului de afiliat, poti indruma cititorul sa deschida acel link, implicit obtii un CTR mult mai mare.
   Ai posibilitatea sa inlocuiesti iconita sau sa o scoti numai editand fisierele pluginului, practica nerecomandata din prisma rezultatelor foarte bune ale afiliatilor ce folosesc aceasta tehnica de marcare a linkurilor externe.

  Cristian Iosub