International Lazar Company a publicat o lista neagră

Știrea originală

36 de șoferi au fost concediați în 2013 de compania de transporturi International Lazăr Company, cu sediul la Pitești, contractul de muncă încetând din cauza prejudiciilor create.

Angajații au fost concediați pentru furt de motorină, lipsa mărfurilor transportate, accidente grave, conduită iresponsabilă în trafic sau acte grave de indisciplină. Lista completă a celor 93 de angajați problemă conține numele, prenumele şi orașul de reședința şi este disponibilă AICI.

Sursa : businessmagazin

Știrea nescrisă

Orice român aflat în străinătate, dacă nu cunoaște pe nimeni și vrea să cumpere țigări … să spunem un pic mai ieftine … este îndrumat întotdeauna spre un TIR Lazăr. Știrile de genul acesta nu apar și nu vor apărea niciodată. Oficial, șoferii respectivi au fost concediați pt măgării în firmă. Este posibil, dar am oarecum dubii că șoferii unei companii cunoscute pentru transporturile internaționale s-ar fi pretat la mărunțișuri de genul furtului de motorină.

 

Update 27.08.2014 : Anul acesta a fost concediat un singur sofer. UNUL SINGUR.  Se pare ca listele publice au rezultate.

 

 1. barbu ionut catalin 23 aprilie 2014 at 21:27

  in pitesti si nu numai compania mai sus mentionata este cunoscuta pentru sistemul deficitar de plata al soferilor{pe caiet mai ales}deci este foarte posibil ca o parte dintr cei aflati pe liste sa fi incercat ,urmind o cale gresita si deceptionati de lipsa de ajutor din partea autoritatilor abilitate sa isi recupereze banii opriti in mod abuziv si ilegal de mai sus mentionata companie.mentionez ca sint din pitesti si nu am lucrat niciodata la acea companie

 2. stan marius 1 mai 2014 at 10:53

  Aceasta lista a soferilor problema contine in mare parte soferi care nu au vrut sa mai fie sclavi si au incercat sa ceara explicatii de ce sunt FURATI pe fata de personalul lazar compani pompele de motorina din curte inregistrau litri de motorina in plus fata de normal ,,protejati”care furau motorina in cutrte sunt oameni de baza ai firmei,in instante vin cu conventi pe soferi au fost SANTAJATI SI FORTATI sa le semneze asazisele angajamente de plata.Dar niciodata itemeul sau alta institutie de control abilitata din arges nu o sa faca un control adevarat la acest focar de evaziune si inselaciune al economiei Romanesti. Daca te duceai acum 2/3ani in urma la itm sa depui o sesizare in privinta salarizari la aceast focar cei de la itmeu erau in stare sa te bata numai sa nu depui o sesizare la adresa lor,cei de la garda financiara te trimeteau inapoi la munca caci dupa parerea lor lazar erea cel mai,,serios” angajator din arges,cei de la ARR nici nu vroiau sa auda ca vrei sa depui vro sesizare la adresa lor si daca reuseai sa-i covingi ca vrei sa depui o sesizare la vreuna din institutiile statului in maxim 2 saptamani primeai raspums ca nu e de competenta lor sa te adresezi instantei.Nici politia arges nu se abate de a-i proteja pe cei de la lazar.INTREBARE cand o sa apara si lista neagra a persoanelor inselate santajate batute amenimtate si pacalite de lazar company

  • dle stan marius, cum explicati aceasta Hotarâre – nr. 2766/2013

   Admite acţiunea precizată. Obligă pârâtul la plata sumei de 13789 lei reprezentând prejudiciul cauzat reclamantei. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 20 februarie 2013, la Tribunalul Argeş-Secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale.

  • stanescu stelian dan 5 iunie 2014 at 10:01

   Eu sunt Stanescu Stelian Dan. Am fost angajat la lazar trei lunii si am incercat sa fac jmecherii cu CMR si motorina dar mau prins. I-am dat in judecata si am pierdut trei dosare. Dar leam facut plangeri la toti si am fost si la televiziune. paacat ca nu mai este otvul, ii luam locul lui elodia. Soferul este cel mai cinstit om din lume, iar toti patroni ar trebui arestati ca sa furam noi tot. Furati cat puteti si vindeti mototina pe marginea drmului si apoi dati vina pe masini,

 3. Este foarte adevarat ce a scris dl. Stan Marius, soferii sunt santajati si amenintat de catre personalul marele “madame” Dana si Mihaela niste spagare care vor sa le de-a pachetel si bani soferii si poate si altceva. Zici ca sunt la gradinita, mentionez ca tot ceea ce stiu sunt comentariile soferilor, masinile care sa se incadreze la consum sunt date pe suveniruri si bani. La pompa de motorina se fura. Banii se dau la 60 sau chiar 90 de zile. Pai cu ce traiesc oamenii? Dar o sa aiba daca deja nu are.. Dumnezeu grija de voi! Mai e si “d-l Catalin Lazar” un mare domn evarza baiatul ala! Nici nu stie sa se exprime corect, se balbaie se pierde copii traiti din furatul de pe “spinarea” soferilor. De aceea sunt fericiti de numai pot! Si nici nu vor fi! De ce? Pentru ca isi bat joc de oamenii! Se folosesc de banii oamenilor asa zisele “garantii” pe care oamenii nu le mai ridica auzi 2000 de Euro! Nu v-ar fi rusine!

  Cristian Iosub