Internet ieftin in Roaming : Vodafone Smart Passport

M-am uitat pe portalul celor de la Vodafone IT să caut opțiuni de tarifare cât mai accesibile. Tarifele pentru opțiunile de date în UE sunt oarecum aceleași fiind reglementat prețul maxim la nivel de uniune (0.4€/MB).

Am găsit o opțiune numită Vodafone Internet Passport cu care ai 1GB de internet în roaming cu doar 6€/zi. După consumarea acelui 1GB, viteza scade la 32kbps. O ofertă excepțională din punctul meu de vedere având în vedere că internetul este esențial în roaming oferind posibilități de comunicare nelimitate (voip, YM, browsing).

Dar, după o scurtă plimbare prin portal, am găsit și optiunea Vodafone Smart Passport ce oferă 25 minute incoming, 25 minute outgoing, 25 SMS și … 500 MB internet cu doar 3€/zi. La fel ca și la Internet Passport, după consumarea traficului de date inclus viteza scade la 32kbps..

Așa da ! Vedeam zilnic chinezii cum se plimbă grațios cu telefonul în mână prin tot orașul având internet nelimitat și vreo 10 minute de convorbiri. Parcă mi-era un pic de ciudă că ei plăteau 150€/lună la 3China și aveau facilitățile acestea, iar noi, europenii, trebuia să plătim sume exagerate pentru internet în roaming.

În sfârșit o facilitate Vodafone despre care merită scris.

vodafone

  1. e acceptabila optiunea..eu am folosit-o in romania…in perioada aia, septembrie 2013 era 4 euro pe zi….si o platesti doar daca folosesti telefonul…..eu in unele zile l-am inchis….per total acceptabila

    Cristian Iosub