Am învins !

Țineți minte articolul legat de jegul care persistă în stațiile de metrou de când au schimbat firma de salubrizare?

Evenimentul zilei a solicitat dreptul de a prelua fotografiile făcute la vremea respectivă cu citarea sursei. Dacă un simplu blog nu poate fi auzit de către autorități, atunci poate prin intermediul ziarelor vom reusi sa avem confortul pentru care plătim abonamente și bilete.

În articolul respectiv eu am făcut precizări numai pe baza aspectului stațiilor de metrou și a potențialului de a fi transformate în adevărate focare de infecție. Cel puțin la Basarab te lovea mirosul încă de când coborai scările.

Problema este mult mai gravă și oricât de fantezistă pare teoria, aceste reduceri de cheltuieli pentru salubrizare / deratizare pot cauza adevărate tragedii. Închipuiți-vă un semafor care nu funcționează pentru că au fost roase cablurile electrice. Apoi faceți calculul cât valorează viața călătorilor în contextul în care șobolanii deja ar fi ros cabluri de fibră optică.

IMG_0263

  1. Din pacate nu vom avea curatenie prea curand la metrou, pe strazi si in alte locuri publice.
    Pe de o parte firmele de cleaning nu prea isi fac treaba, dar nici nu sunt trase la raspundere sau inlocuite cu altele (poate mai performante !) , pe de alta parte si educatia multor cetateni lasa de dorit….

    Cristian Iosub