Ionuț Iancu și grupul de susținere al Alinei Gorghiu

Ionuț Iancu, care momentan a schimbat profesia pe Facebook ca fiind Consilier la Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor dar pana după-amiază era mândru Specialist Comunicare in Partidul Liberal Român a creat un grup de susținere a stimabilei Alina Gorghiu. Din spusele sale a folosit un tool cu care a creat grupul si a adaugat intr-un stil jegos o multime de persoane in grup, cu scopul de a il face cunoscut. Este cunoscut deja ca simpatizantii PNL folosesc tool-uri pentru automatizarea taskurilor primite pe ordin de partid, dar de data asta promite pe cuvantul lui ca nu a fost pus de PNL sau de Alina Gorghiu sa creeze grupul, ci omul o divinizează atât de mult încât i-a dedicat chiar și un grup de susținere. “Grup de sustinere al copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, de reflectare a activitatii sale politice si grup de dezbatere a tuturor subiectelor politice fierbinti ale zilei”.

Azi a adaugat masiv in grup o multime de oameni și la repicile acide la adresa spamului ordinar, omul raspundea cu seninătate că e dreptul fiecăruia de a se retrage dacă dorește. Deci un specialist în comunicare al partiului national liberal crează grupuri “in nume personal”, fără să fie pus de partid sau de angajatorul lui, pentru că teoretic nu e plătit de partid ci are un angajator care îl plătește să facă pe specialistul în comunicare. Despre el s-a mai scris și cu alte ocazii dar se pare că doamnei Alina Gorghiu îi este comodă poziția de a avea un spammer cu reputație proastă pe post de specialist în comunicare. Și eu aș păstra un astfel de om care în timpul liber, fără să fie pus de partidul pentru care lucrează, crează grupuri de susținere prin care speră el să fie adusă în evidență valoarea acestei dudui. Am încercat să discut cu el astăzi fiind supărat nevoie mare că am spus pe Facebook că Ionuț Iancu face spam jegos așa că s-a deranjat atât de tare încât a făcut rost de numarul meu de telefon (era mândru deși numarul meu este public, în pagina de contact, pe cărțile de vizită etc) și a ținut să spună că dacă apare vreun articol pe net legat de faptul că acel grup este ascociat PNL sau Alina Gorghiu, are el “nește baieții care e avocați”, că și el poate să zică nasoale … adică frica unui postaci de partid (pentru că asta e o altă calitate a distinsului blogger/specialist in comunicare) că va fi dat în vileag.

Acum, nu am eu foarte mulți prieteni cu afinități politice, dar la viața mea am cunoscut un oltean, din întâmplare sau nu tot PNL-ist, care umbla cu fularul galben prin oras, prins la oglinda mașinii. Degeaba i-au zis prietenii din organizație că așa se poartă pe drumul spre cimitir, că omul era atât de fanatic încât ar fi purtat și chiloți cu PNL. Acum parcă mi-l închipui pe Ionut Iancu purtând și el chiloti cu Alina Gorghiu 🙂 că dacă tot e fan înfocat, te poți aștepta la orice.

Îl aștept cu drag pe Ionut Iancu să mă dea în judecată pentru articolul acesta cu drag. Faptele rămân. Spammer tot rămâne, postaci tot este (că a postat azi de mama focului), platit de partid este, fan înfocat al acelei dudui ramane. Mno, ce să zic, dacă inițial am crezut că olteanul acela de mai sus este o excepție, văd că fenomenul este tot mai des întâlnit pe linie de partid. Or avea pe ordinul de zi, nu știu.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub