iOS 7 instalat pe iPhone 4s

Apple tocmai a pus la dispoziţia celor înscrişi în programul său pentru dezvoltatori prima variantă beta a lui iOS 7. Vă reamintesc că acest program costă 99 de dolari pe an şi este dedicat pasionaţilor şi celor pricepuţi la programare.

Dar, pe internet au aparut inca de aseara linkuri de download a noii versiuni beta. Aveti aici un link pentru download iOS 7 Beta.

Sugestia mea este sa nu faceti Restore din iTunes ci sa faceti update. Fisierul care il descarcati de la adresa de mai sus este in format .dmg. Apoi, cu un DMG extractor puteti extrage in varianta free pana la maxim 5 fisiere. Este suficiect pentru a extrage fisierul de tip .ipsw ce contine iOS 7.  Conectati iPhone-ul la calculator, deschideti iTunes si in fereastra de Home unde sunt afisate informatii legate de dispozitivul conectat, aveti si doua butoane : update si restore. Cine a mai facut update la versiuni beta este deja familiarizat cu ele. NU apasati restore si nici update simplu ! Apasati SHIFT si UPDATE.

Diferenta este ca update simplu cauta online versiuni oficiale stabile pt device pe cand SHIFT UPDATE cauta pe calculatorul vostru, putand selecta fisierul ce doriti sa fie preluat ca sistem de operare.

Diferentele nu sunt mari in functionalitate. O sa suga imediat bateria, mult mai repede decat la o versiune stabila. Au integrat functia de lanterna, blocarea rotirii ecranului, posibilitatea de a bloca anumite numere sa va mai apeleze sau sa va trimita sms, modificarea marimii fontului, cateva filtre la foto etc.

Pentru cine instaleaza iOS7 , aveti cateva tips&tricks. Apasati de doua ori butonul Home si o sa va apara aplicatiile deschise. Pentru a inchide aplicatiile, le trageti cu degetul in sus (!). A disparut X-ul de inchidere. Apoi, pentru a deshide meniul de scurtaturi, exact cum trageti de sus in jos pentru a vedea notificarile, asa trageti si de jos in sus pentru a vedea meniul de scurtaturi.

Have fun cu o galerie de print screen-uri :

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

Tags:

BlogInternetReviewTelefonie

 1. Acum merge să faci browse după fișiere? 😛

 2. […] iOS 6.1.3 fara SHHRomania preia presedintia Consiliului Uniunii Internationale a TelecomunicatiiloriOS 7 instalat pe iPhone 4s CRISTIAN IOSUB iunie 12, […]

 3. Salut spune mi si mie te rog frumos ce baseband are versiune asta as fi interesat . si daca il pot activa dupa instalare in mod normal fara cont de developer 😕 ai probat ios7 si ruleaza aplicatii precum facebook si restul ? astept si eu un raspuns. Multumesc anticipat.

  • CRISTIAN IOSUB 12 iunie 2013 at 22:04

   Salut. Aplicatiile merg cu unele excepții. Eu am revenit la 6.1.3 (https://www.cristianiosub.com/2013/06/downgrade-ios-7-la-ios-6-1-3-fara-shh/). Facebook & Stuff merg. Dar aplicatiile care ar trebui sa acceseze agenda, se închid singure când vreau sa caut prin ele in agenda (gen voip). Skype m-a întrebat dacă poate folosi microfonul. Din greșeală am zis nu si nu am mai putut folosi microfonul nici după ce am sters si reinstalat app. Doar la hard reset a mers. Este si un lag destul de enervant…

 4. Salut spunemi sh mie te rog frumos dupa ce lam descarcat pe iphone 5 ami apare un fisier si dau pe el si ami aapare iar alt fisier dupa ce astept 30 minute si nu stiu cum sal instalez ajutama te rog frumos ,multumesc anticipat .???

  • CRISTIAN IOSUB 13 iunie 2013 at 18:33

   Descărci pe PC fisierul. Descărci si instalezi DMG extractor. Cu programul asta extragi fisierul IPSW din imagine. Practic asta e sistemul de operare :fisierul ipsw.
   Conectezi iPhone 5 la PC, deschizi iTunes si te duci la detaliile despre telefon. Acolo ai restore si update. Tii apasat Shift si Update si cauti fisierul ipsw. După ce ai dat click pe el, in 10 minute e gata. Vezi in iTunes ca se încarca noul soft.

 5. Salut spunemi sh mie te rog frumos dupa ce lam descarcat pe iphone 5 ami apare un fisier si dau pe el si ami aapare iar alt fisier dupa ce astept 30 minute si nu stiu cum sal instalez ajutama te rog frumos ,multumesc anticipat .??

  Cristian Iosub