iPad Air si iPad mini cu ecran Retina

Orange anunta ca incepand cu 1 noiembrie va aduce noul iPad Air cu Wi-Fi si compatibil 4G in magazinele din Romania, urmand ca pana la finalul lunii noiembrie sa aduca si iPad mini cu ecran Retina in oferta sa.

Orange va oferi noile iPad-uri alaturi de planuri tarifare cu trafic de internet inclus care le vor permite clientilor sa se conecteze la tehnologia 4G care atinge viteze de pana la 75 Mbps pentru download.

Pentru mai multe informatii despre iPad va rugam sa vizitati www.apple.com/ipad

Pentru a fi mai ușor de comparat caracteristicile fiecărui model de iPad, iată un link ajutător : http://www.apple.com/ipad/compare/.

Ceea ce mă amuză este că apple continuă să facă aceeași mizerie de promovare începută la iPhone 5s. Dacă mai țineți minte, în conferința de prezentare se compara iPhone 5s cu iPhone 2G. Pe siteul lor este comparat iPhone 5S cu iPhone 4S.

La fel și în cazul tabletelor. Eu am iPad 4 și vroiam să văd ce aduce în plus iPad Air. Dar ghici ce? Comparația de pe site este între iPad air și iPad 2. WTF?

În ritmul în care nu aduc nimic inovativ iar strategia de marketing este bazată pe a compara un produs din 2012-2013 cu unul de acum câțiva ani, pot să afirm cu tărie că iPhone 5 și iPad 4 au fost ultimele produse care într-adevăr au meritat fiecare cent. Restul e aceeași mizerie în alt ambalaj. Gândiți-vă că au plătit salarii timp de un an de zile unei armate de oameni, au asamblat chinezii ăia luni întregi, doar ca să aducă o tabletă cu un milimetru mai subțire și o rezoluție pe care oricum ochiul uman nu o percepe. Dacă îi dau unui Apple fan Boy un iPad 4 și un iPad Air, nu o să își dea seama de diferență nici după o lună …

Apple Event

      Cristian Iosub