iPhone 5 curentează !

iPhone 5, cât timp e pus la încărcat, este o potentiala sursa de electrocutare. Personal, când ating telefonul, simt furnicaturi in degete iar dacă am răni (pielițe rupte) si ating telefonul cu respectiva zona, devine destul de dureroasă intepatura.

In AppStore au zis ca e ok. Așa trebuie sa fie pt că are carcasa metalică si e nu știu ce tensiune care se simte dar de amperaj mic, nedăunător.

In China deja s-a curentat una la telefon pt că a răspuns fiind pus la încărcat.

Au mai zis-o si alții încă de anul trecut dar îi doare la bască sa explice motivul concret …

Depinde si de noroc 😉

Zilele trecute citeam intr-un ziar ca un tip (nu știu de prin ce țara) era fericit ca a scăpat de o boala gravă rău din care de regula se moare. S-a culcat liniștit noaptea si s-a trezit strivit de o vacă căzută prin acoperisul casei ;))

Final Destination in real life 😉

image

  1. Si laptopurile Dell din seria Latitude au problema asta. In concret modelul E6220. La servici am 40 de modele de-astea si toate curenteaza, mai mult sau mai putin. Am observat ca, curenteaza mai tare atunci cand au bateria aproape goala si sunt la incarcat. De ce, Dumnezeu stie. Dar au ca si iphone5 o dunga metalica pe margine. Si pot sa-ti zic mai degraba de Dell XPS13 care e un ultrabook pe cat de dragut, pe masura de intepator… Mai intepator decat Schweppes as zice. Si na ca ti-am umplut articolul de publicitate 🙂 Nu stiu cat de pozitiva, insa 😛

    Cristian Iosub