iPhone 5s cu numai 12 euro

Pe la noi nu știu să fi ajuns încă jocul ăsta piramidal, dar prin străinătate sunt destul de mulți fraieri care pun botul.

Sistemul e în felul următor trebuind respectați pașii cu sfințenie ca paguba să fie mai dureroasă 🙂

  • Îți creezi cont pe http://apple.freebiejeebies.co.uk/
  • Alegi produsul dorit (iPhone, iPad etc)
  • Aplici la una din ofertele prezentate în contul tău FreebieJeebies. Cea mai ieftină era 12 euro, de acolo vine și ideea de iPhone cu 12 euro, dar azi văd că mai e una cu 10 dolari. e înscrii pe un site fantomă, încarci contul respectiv cu 10$ și joci poker. Dacă descoperi săptămâna viitoare că ai retras bani de la un bancomat din Africa, știi de unde ți se trage 🙂
  • Trebuie să găsești 28 de fraieri. De exemplu eu am “Your progress for iPhone 5S – 16GB (0/28 referrals received)”. Trebuie să găsești 28 de papagali care să își facă cont și să cumpere una din ofertele sponsorilor.
  • Pentru că nu găsești pe toate drumurile amatori de senzații tari, iar prietenii te vor bate dacă le propui jocuri piramidale, singura soluție este să dai anunțuri pe okazii, mercador, ebay etc și să vinzi la prețuri modice de 1 cent, un  .pdf care conține în termeni frumoși aranjați cam ceea ce spun eu în articolul acesta.
  • Vei fi temător la început, vei simți că e posibil să arunci timp și bani aiurea așa că în loc de ProstPhone vei alege ca premiu un iPod Shuffle 2GB. Pentru el ai nevoie de doar 2 referrals. Pe ăștia îi faci repede : prietena și mama. Dar produsul nu ajunge niciodată la tine și ai băgat deja 30$ în jucărie. Dar e ok, poți plânge în batistă cât vrei că fără proști ca tine nu ar fi viața atât de amuzantă …

 

 

FreebieJeebies

  1. Nu mai cred in treburi din astea in care cica pot sa castig un elicopter daca recomand nu stiu ce la toata populatia Romaniei. Cel mai sigur castig este munca, cu care castig bani, dupa care imi pot cumpara ce vreau. E cel mai sigur mod, nu si cel mai avantajos sau simplu.

    Cristian Iosub