iPhone 5s pentru cocalari la evoMag

Anul acesta evoMag a luat-o inaintea tuturor magazinelor online (in special eMag) lansand noul iPhone 5s. Daca nu stiti ce este iPhone 5s, atunci faceti un execitiu de imaginatie luand un iPhone 5 de anul trecut, puneti un cititor de amprente (motorola avea asta pe Droid acum nșpe ani), o camera cu senzor extrem de putin mai bun si ati facut un telefon de 729€.

Am spus ca evoMag a lansat iPhoneul pt cocalari pt ca doar ei pot fi atat de imbecili incat sa dea 4500 ron (45 de milioane de lei vechi) pe un telefon adus pe piata gri, nu de la un distribuitor autorizat.

Trebuie sa fii manelist maxim sa dai 4500 ron pe un telefon care peste o luna apare in Europa cu ~729€. Ai putea la fel de bine sa asculti Guță de pe versiunea identica de anul trecut care scade la cca 650€.

Link oferta cocalari: http://www.evomag.ro/Selectii/Apple-iPhone-5S.html

Screenshot_2013-09-24-15-04-02

Posted from WordPress for Android

  1. Si crezi ca nu se vor gasi cativa care sa scoata bani din buzunar doar ca sa se dea mari?

    • Tocmai de asta ma tem. Ca specia noastră are destui indivizi care ar da 45 milioane de lei pe un telefon doar ca sa fie primii cu telefon auriu de cocalar.

  2. […] știți articolul in care întrebam retoric : cat de cocalar poti fi sa dai +1000€ pe un iPhone înainte sa apară oficial in RO cu […]

    Cristian Iosub