iSMS : I could be the next Obama

Cică Apple este o companie transparentă ce nu ascunde mesaje criptate în telefoanele utilizatorilor, nu salvează date despre aceştia şi nu este parte a unei acţiuni de amploare a C.I.A. alături de Facebook. La fel ziceam şi de Microsoft până au apărut mesaje criptate în multitudinea de fonturi folosite de MS Office. Exemplu : Q33 NY (numele primului avion care a lovit turnurile) scris cu font Wingdings. Un articol foarte interesant cu diverse calcule matematice şi “coincidenţe”, scris în limba engleză, găsiţi aici.

În prezent sunt la modă foarte mulţi clienţi de mesagerie : WhatsApp pt text şi foto iar Viber pentru apeluri. Totuşi, posesorii de idevice-uri preferă comunicarea prin FaceTime şi iSMS. Despre iMessage (iSMS) am mai scris şi mi se parepărea o unealtă destul de bună pentru comunicare. Sunt mult prea mic şi nesemnificativ pentru planetă ca să aibă rost să îmi fac griji, dar uite un articol care merită toată atenţia .

Se pare ca sistemul iMessage refuza sa trimita si sa afiseze anumite cuvinte scrise de catre utilizatori, ele fiind aleatorii si neavand vreo legatura cu vreun eveniment care s-a intamplat recent in SUA.

Oficial este decât un bug. Printre multe altele…

Recomandarea săptămânii
Fitbit Sense

Tags:

BlogTelefonie

      Cristian Iosub