Jucarii pe placul celor mici in aceasta vara

In sfarsit a venit vara asa ca trebuie sa le pregatim celor mici spatiile de joaca. Fiind o vreme perfecta de joaca afara, cei mici isi lasa toate jucariile in casa si ies afara la distractie. Copiii mei se distreaza in fiecare vara alaturi de prietenii lor de la tara. Ii las sa stea mai mult la bunicii lor fiindca este mult mai bine la munte pentru ei decat in capitala.

motoChiar am vazut acum ceva vreme pe siteul celor de la Noriel multe produse interesante printre jucariile speciale pentru copii. Cei de aici au pregatit acum si jucarii de exterior foarte interesante special pentru cei mici. Sunt tot felul de produse de la vehicule, jucarii gonflabile pana la jucarii de apa si biciclete. M-am gandit sa le fac celor mici o surpriza si sa le achiztionez niste biciclete cu roti ajutatoare. Cred ca a venit timpul sa invete si ei sa mearga pe bicicleta. Inca nu am avut ocazia pana anul acesta sa invatam mersul pe bicicleta insa acum timpul ne permite si am crescut destul de mari pentru a invata lucruri noi. Ei ar vrea sa mearga pe role din cate am observat dar inca nu am eu curajul sa ii invat. E mult mai greu mersul pe role si mai riscant. Prefer sa ramanem la lucrurile de baza si peste doi trei ani sa trecem si la role. Acum cu noile jucarii de exterior pe care cei de la Noriel le promoveaza pe siteul lor, poti sa creezi cel mai tare spatiu de joaca pentru copii. Preturile sunt destul de OK la norie. Eu am mai luat de aici jucarii pentru copiii mei de cateva ori. Imi plac balansoarele si toboganele pe care le-au pregatit in aceasta vara cei de la Noriel.

Acum poti sa iti creezi la tine in curte propiul spatiu de joaca. Cu leagane, tobogane, balansoare si multe alte jucarii interesante. Copiii merita tot ce este mai bun mai ales pe timp de vara. Nu e bine sa ii tinem in casa si mai ales la oras unde este o caldura foarte mare. Cel mai bine pentru ei estesa mearga  la munte unde aerul este mult mai curat. Eu de aceea ii trimit la bunici unde pot avea parte de cele mai frumoase amintiri alaturi de alti copii de varsta lor. La tara inca sa mai mentin anumite traditii si jocurile pe care si noi le-am incercat cand eram mici. In concediu voi monta in curtea bunicilor cel mai frumos leagan evoluvitv special pentru fata mea.  Ea este inca prea mica sa se dea intr-un leagan normal, asa ca vreau sa aiba leaganul ei cu tot cu protectii inclus. Spatiul de joaca va fi cel mai probabil facut cu ajutorul produselor de la Noriel. Cei mici trebuie sa se bucure de copilarie asa cum e normal si sa aiba parte de multe momente frumoase afara. Si noi cand eram copii, vara mergeam la bunici si ne distram foarte mult alaturi de alti copii. Asa este cel mai frumos. Iti faci prieteni mai usor si poti sa creezi niste prietenii de-o viata. Ma bucur ca le pot oferi posibilitatea copiilor mei sa isi faca prieteni buni la bunici si de aceea vreau sa le pot amenaja un spatiu de joaca special unde sa isi invite toti amicii de acolo.  Am mare noroc cu Noriel ca a pregatit cateva oferte bune la jucariile si jocurile de exterior. E bine ca avem de unde alege ca si parinti doar lucruri de calitate pentru copiii nostri. Ei merita ce este mai bun fiindca sunt ingerii nostri si sufletele care ne fac zilele mai frumoase.

      Cristian Iosub