web analytics

Jurnalism la Libertatea

Un tânăr din Palma de Mallorca a reuşit să uimească pe toată lumea după ce şi-a cumpărat un Ferrari 458 Spyder în valoare de 300.000 de euro şi în două ora maşina a devenit un morman de fiare. Accidentul a avut loc pe şoseaua MA-3470, dintre Alcudia şi Murtetar atunci când din cauza vitezei excesive tânărul a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit de parapet. Trecuseră doar două ore de când achiziţionase maşina. Sursa.

O stire obisnuita. Dar nu si poza. Bineinteles, Libertatea se disculpa ca are foto de la EPA, dar tot nu e conforma cu realitatea. In primul rand ca Palma de Mallorca e la 1500 km de Italia iar pe apa daca o iei tot nu da la socoteala. Pana si Wikipedia zice ca e o regiune spaniola. Dar numarul de inmatriculare din foto e de Italia. Deci ce cauta un Ferrari cu numar de Italia intr-un articol legat de un spaniol ? Raspuns : au cautat pe google dupa poze cu Ferrari avariat si asta a bastinasilor italieni era cea mai distrusa, asa ca in loc sa puna poza reala de la accident, au pus una de pe net.

BlogInternet

  1. Tipic romanesc, stirea asta a fost ceva trecut in revista in jurnalele de stiri aici si tocmai de aceea n-au fost nici multe poze de la incident fiindca s-a petrecut pe un drum judetean si nici macar pe autostrada. Insa pentru Romania se pare ca e stire de interes national 🙂

    Cristian Iosub