La Mega Image tehnologia ajunge dupa prea multi ani

Mega Image, acest butic de la coltul strazii, are un obicei in a fi impotriva curentului indiferent cat de mult insista clientii sa tina pasul cu celelalte lanturi de supermarketuri sau chiar cu realitatea din jur. La Mega Image Vasile Bacila (pe langa spitalul Fundeni), un client a venit cu trotineta electrica, a facut cumparaturile si apoi a plecat lasand trotineta Lime sprijinita de magazin. Paznicul, un nene simpatic cu mustacioara (nu cheliosul care bea de regula), a crezut ca a fost uitata trotineta si a vrut sa faca un gest nobil asa ca a luat-o inauntru ca sa nu o fure vrabiile din zona.

Am intrat repede sa iau niste lapte din magazin si tot auzeam alarma trotinetei cum tipa de dupa un dulap. Fiind convins ca e Wolfe sau Lime, am intrebat casiera ce se aude si apoi am confruntat agentul de paza incercandu-i sa ii spun ca trotineta nu are voie sa stea inauntru si alarma va suna cat timp semnalul GPS este slab. Suparat ca i-am stricat vreo combinatie, refuza sa auda orice argument, stiind el mai bine ca nu e inchiriabila ci e a unui client. Am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg asa ca m-am dus la o tanti, rotunjoara, ce parea a fi sefa de magazin.

Ce vorbesti mai baiatule…zici ca vorbeam cu o scandura. Repeta intr-una ca ea raspunde la orice intrebare legata de Mega Image si nu a auzit niciodata de masini electrice, trotinete electrice, firme care inchiriaza asa ceva si nici nu vrea sa ii explic. Nu avea sens sa ii explic ce e eGO, ce e Wolfe Riders, Lime, Ape Riders etc.

Problema nu este ca faptul nu stiau, ci atitudinea total impotriva oricarei informatii noi. Genul de oameni care stiu sa mute doua conserve pe un alt raft si refuza cu orice pretext sa le spui ca exista viata si dincolo de raionul de la Mega Image. Au intervenit cativa clienti si vazand ca cu educatia nu merge, au aplicat metoda cea mai buna pe intelesul sefei de magazin: voce tare, comanda si gesticulare. Atunci m-am prins ca asta intelegea numai daca se tipa la ea si sta vreunul cu biciul pe ea. Altfel, nu stie, nu se baga, nu are nevoie sa isi omoare inca un neuron cu inca o informatie in plus, pentru ca nu o sa o ajute in aranjarea conservelor la raft. Dupa ce au scos trotineta afara, a incetat sa mai tipe alarma.

Privind in urma, simt ca imi pare rau pentru oamenii astia. Imi pare rau nu pentru ca nu au stiu ce e Lime ci pentru ura pe care o aveau cand incerca altcineva sa le explice ceva ce nu stiau. Genul ala de ura prin care sunt in stare sa arunce trotineta peste gard numai sa nu o mai vada il curtea Mega Image sau sa ii desfaca cu surubelnita alarma numai sa nu mai tipe.

Imi pare rau pentru ei pentru ca totusi, compania incearca sa tina pasul cu tendintele, viitorul, au puncte de alimentare a masinilor electrice, deci nu sunt chiar ai nimanui. Abia astept sa ii vad cand or bloca rotile la un eGo 🙂

  1. am vazut si trontineta e la Wolfe scoasa din parcare, deci reticenta lor la tehnologie e in ADN

  2. lume multa si minte putina. Astia voteaza inca cu PSD

    • este dureros sa vezi cum alti se multumesc sa traiasca in bula lor si refuza orice informatie care ar putea sa ii ajute. Happy life.

  3. Era tipa aia in negru? Eu eram in grupul vesel de la vitrine aseara :))) Vai ce lume mica.

    Cristian Iosub