(P) Lenjeria de damă Axami

De-a lungul timpului, femeia a folosit diferite tertipuri pentru a atrage sau pentru a menţine interesul bărbatului. Printre ele se numără şi lenjeria intimă, iar unul dintre obiectele de vestimentaţie intimă este corsetul. Acesta reprezintă o centură elastică lată şi întărită cu balene, care serveşte la strângerea taliei, cu alte cuvinte, este un harnaşament de susţinere a taliei, bustului şi şoldurilor în tiparele unei forme ideale, dorinţa care a creat suferinţa multor generaţii de femei.

Din cele mai vechi timpuri până în prezent, corsetul a jucat un rol esenţial în vestimentaţia femeii. I-a ascuns formele (aplatizându-i sânii) sau le-a pus în evidenţă (jucând rol de sutien) şi a strâns talia până la limita impusă de organism.

Corsetul a apărut încă din antichitate, în Grecia, conform istoriiregasite.wordpress.com .

În urma săpăturilor arheologice făcute în Insula Creta, a fost descoperit un corset datând din jurul anului 2100 î.Chr. Deschis în faţă pâna la talie, el lasă sânii liberi, dar acoperea talia cu zale de cupru.

Deși sunt bărbat deci nu folosesc lenjerie Axami, recunosc o lenjerie sexy la un preț bun. Mă uitam pe siteul lor la corsete și pe lângă cele clasice alb/negru am găsit unul care e chiar mișto : Serenity Corset Axami la vreo 223 ron. Așa da!  Floricele, danteluțe, negru, dungulițe bleu, portjartier negru, sexy dar elegant.

Pe siteul Axami.ro este chiar și un tabel cu mărimile necesare. Astfel, indiferent că ai talie de viespe sau ești un pic mai robustă, cu siguranță pe siteul lor vei găsi ceva potrivit exigențelor tale.  Produsele se pot schimba dacă marimea comandată nu se potrivește, fară costuri suplimentare. Singurele costuri suportate de client sunt cele de retur și un nou transport (gen 10 ron în București – sau gratuit la comenzi de peste 200 ron – și 21 ron în afara Bucureștiului)

 Flory, dacă ești pe recepție, stii ce vreau de ziua mea, nu ? 🙂 Decontează băiatu’ . Ai poza mai sus 🙂

Acest articol este participant în campaniile blogwarards.

 

  1. E chiar fain ala cu bleu. Mai vazusem unul Kaiserinne foarte dragut. Pastrez siteul in bookmark poate se gandeste si al meu sa deconteze .

    Cristian Iosub