Lenovo a prezentat noua tableta Yoga si noul laptop ultra subtire YOGA 3 Pro

Lenovo a anuntat extinderea cunoscutei sale linii de tablete YOGA cu noua YOGA Tablet 2. Consumatorii pot acum pentru prima data sa aleaga modele cu Windows, disponibile la dimensiunile de 8 si 10 inci. Lenovo ofera, de asemenea, noi modele cu Android de 8 si 10 inci, precum si noua YOGA Tablet 2 Pro de 13 inch.

Cu si mai multe caracteristici care se adapteaza la utilizatori, cum ar fi noul mod de pozitionare Suspendat (Hang) si picior de sustinere imbunatatit, aceste tablete le ofera consumatorilor o noua modalitate de a face lucrurile pe care le iubesc. Proiectat pentru stilul de viata mobil si digital al prezentului, ele dispun de sisteme audio captivante, camere video de inalta rezolutie, procesoare Intel ® Atom ™ si WiFi dual band, cu conectivitate 4G1 optionala sustinuta de modemul 7160 Intel XMMTM.

O noua modalitate de a face mai multe

Noua tableta YOGA 2 se concentreaza pe tehnologia care se adapteaza la utilizatori, facand utilizarea intuitiva si distractiva. Subtire si usoara din toate punctele de vedere, tableta ofera un nou nivel de flexibilitate, pornind de la noul mod de folosire Suspendat. Utilizatorii se pot bucura in continuare de cele trei moduri originale –Sustinere, Inclinat si Ridicat – precum si de un al patrulea mod – Suspendat – care le permite sa atarne dispozitivul. Raspunzand la feedback-ul clientilor, Lenovo imbunatatit, de asemenea, piciorul de sustinere in modul Stand, pentru o mai mare stabilitate la apasarea pe ecranul multitouch cu 10 puncte de sensibilitate.

Suplimentar fata de designul receptiv al tabletei, specificatiile sale de performanta au primit o imbunatatire. Un procesor Intel ® Atom ™ accepta caracteristici imbunatatite de sunet si camera, compuse din difuzoarele frontale duble cu cinematografica tehnologie Dolby si Wolfson® Master HiFi ™ pentru un sunet clar, si camera din spate de 8 MP. Tabletele au, de asemenea, un numar de caracteristici utile pentru conectivitate, precum WiFi dual band si portul micro USB OTG care le permite utilizatorilor sa isi incarce telefonul (necesita cablu separat). In plus, utilizatorii se pot bucura de o durata mai mare de viata a bateriei.

Design la alegere

Tableta YOGA 2 ofera 3 dimensiuni de ecran si 2 sisteme de operare, astfel incat utilizatorii pot alege modelul care li se potriveste. Pentru cei carora le place familiaritatea si productivitatea Windows, Lenovo ofera tableta YOGA 2 cu Windows in modele Ebony, de 8 si 10 inci. Tabletele vin cu Microsoft Office 365 preincarcat (abonament pe 1 an) si, optional, cu 4G pe modelul 10 inci.

Pentru cei care prefera Android, Lenovo a creat tableta YOGA 2 de 8 si 10 inci, precum si noua tableta YOGA 2 Pro de 13 inci, care ruleaza pe Android 4.4 Kit Kat in Platinum. Pentru a ramane conectat oriunde, toate modelele Android ofera optional 4G1. Aceste modele vin cu Lenovo Apps Premium care le permite utilizatorilor sa partajeze, sincronizeze si sa protejeze informatiile pretioase cu usurinta pe tableta lor. ShareIt ofera informatii instantaneu intre mai multe dispozitive fara costuri de retea, iar SYNCit reface contactele, mesajele SMS si jurnalele de apeluri.

lenovo-yoga-3-pro-ultrabookNoul laptop Lenovo ultra subtire YOGA 3 Pro se adapteaza utilizatorilor

Lenovo a anuntat lansarea noului dispozitiv YOGA 3 Pro, un PC convertibil ultra-subtire. Noul YOGA 3 Pro de 13 inch se adreseaza dorintelor utilizatorilor de a avea un dispozitiv stilat, performant, dar si hardware si software adaptabile. Noul laptop YOGA 3 Pro este foarte usor si subtire, are un design cu o balama de ultima generatie, ecran QHD+ si tehnologie Harmony, precum si software care se adapteaza preferintelor utilizatorilor atunci cand dispozitivul este utilizat in diferite moduri.

Noua balama provoaca limitele de greutate si dimensiune

In timp ce YOGA 2 a devenit sinonim cu usor si subtire, noul YOGA 3 Pro duce acest concept mai departe, avand o grosime cu 17 procente mai mica decat predecesorul sau, de numai 12.8 mm, fiind mai subtire decat un pix. PC-ul are doar 1.19kg, fiind astfel cu 14 procente mai usor decat modelul anterior.

Dispozitivul se bucura de aceste caracteristici datorita noii balamale construite din mai bine de 800 de piese din otel si aluminiu. Inginerii Lenovo au innoit design-ul originalului Yoga astfel incat sa ofere acelasi grad inalt de flexibilitate si aspect plat oferit de bratarile metalice de mana. Noul PC are acum sase puncte de sustinere, fata de doua existente pe modelul anterior. Pentru a completa aceste caracteristici, YOGA 3 Pro vine in trei culori: Clementine Orange, Platinum Silver si Champagne Gold.

Software adaptabil

Pentru a duce mai departe conceptul de flexibilitate in utilizare si a veni in completarea caracteristicilor hardware ale Yoga, Lenovo a creat noua experienta software Harmony. Aceasta le ofera utilizatorilor YOGA un nou mod de a descoperi aplicatiile si de a customiza modul in care ele pot fi utilizate. De exemplu, atunci cand utilizatorul citeste un e-book, software-ul Harmony schimba automat luminozitatea si gama de culori, adaptandu-se luminii din mediul inconjurator.

Cand folositi un software pentru prezentari, Harmony poate activa functia de control a miscarii, iar atunci cand urmariti un film poate optimiza setarile audio. Harmony poate recunoaste si optimiza peste 50 dintre cele mai cunoscute si folosite aplicatii. De asemenea, Harmony poate recomanda si alte aplicatii si ofera scurtaturi catre acestea.

Performanta optimizata in orice mod.

YOGA 3 Pro le ofera utilizatorilor o experienta excelenta in orice mod inca din momentul in care au deschis laptop-ul. Cu display-ul QHD+ cu o rezolutie de 3200×1800 acest ecran clar afiseaza impecabil orice imagine, fie ca editati fotografii in modul Laptop, ca faceti conferinte video in modulStand, ca urmariti un film in modul Tent, sau ca faceti cumparaturi online in modul Tableta. Construit cu ecran tip Gorilla Glass, acesta este conceput pentru a se adapta oricarei nevoi a utilizatorului.

In timp ce imaginile video arata incredibil, YOGA 3 Pro le face sa sune spectaculos cu ajutorul boxelor JBL® cu Waves® Audio, care ajusteaza automat sunetul in fiecare dintre cele patru moduri in care este folosit, astfel incat daca boxele nu sunt indreptate spre utilizator, sunetul sa fie la fel de clar si curat.

  1. Dețin un laptop Lenovo și sunt foarte mulțumit de el. Am descoperit cu această ocazie produsele Lenovo și cât de bune sunt. Consider că sunt îmbinarea perfectă între new și business.

    Aș avea de gând, undeva în viitorul apropiat să-mi achiziționez Yoga 3. Cine știe 😀

  2. Eu cumpar produse de la Lenovo fiindca sunt foarte bune. Au preturi mici si functioneaza fara nici un fel de problema. Recent am achizitionat si un laptop foarte bun de la aceasta firma.

  3. Produsele de la Lenovo sunt foarte bune. Eu am ales de la ei un laptop si sunt foarte multumit.

  4. Laptop-urile de la LENOVO sunt foarte bune. Eu folosesc unul de aproape doi ani si nu am avut pana in prezent nici o problema la el, in plus bateria inca mai tine 3-4 ore atunci cand o folosesc.

  5. Mi-am luat si eu noul lenovo Yoga 3 si trebuie sa recunosc ca este foarte bun. Vi-l recomand si voua.

    Cristian Iosub