Licenta gratuita pentru Bitdefender Total Security 2015

bitdefender

Mai aveti 7 ore la dispozitie sa obtineti o licenta gratuita pentru Bitdefender Total Security 2015 valabila timp de 6 luni ! Oferta se gaseste pe siteul BitDefender (http://www.bitdefender.com/media/html/cravingtech-ts/) si tot ce aveti de facut este sa adaugati adresa email pentru a primi licenta BitdefenderDati un share la articol, daca vreti, ca sa mai afle si altii de promotie.

Bitdefender Total Security 2015 este cea mai avansată aplicație contra programelor periculoase.

Se bazează pe tehnologia premiată pentru Cea mai bună protecție și Cele mai bune performanțe pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur clic. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox™ pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.

Bitdefender Total Security 2015 vine cu 2 GB de spațiu online disponibil gratuit pentru a face copii de rezervă ale fișierelor tale importante. Și mai mult decât atât. Acum poți sincroniza conținutul, de ex. fișierele tale, între calculatoarele pe care le deții.

Nu uitati ca aveti 30 de zile la dispozitie sa activati cheia, altfel va fi stearsa.

 

 

 

  1. Mersi de pont. Am luat si eu licenta de acolo. Sper sa fie de folos si sa ma scape de orice virus. :))

  2. Eu il folosesc de foarte multa vreme si sunt multumit de el. Am luat si eu licenta gratuita ca m-am saturat sa ma tot alerteze ca mi-a expirat licenta de n zile:))

  3. Pff, nu mai merge. Pacat ca vroiam si eu sa iau aceasta licenta. Sa ne mai anunti cand apare o astfel de promotie. Sunt pe faza.

  4. Luat, incercat si de virusi scapat.

    Cristian Iosub