Liviu Stănculescu de la Adevărul nu recunoaște o ironie fină

Pe un grup de taximetriști, un cetățean face un pic mișto de protestatarii împotriva aplicațiilor de ride-sharing. Liviu Stănculescu nu a urmărit probabil discuțiile de pe grup, am un feeling ca și el a primit poza prin whatsapp de la altcineva, fără sa verifice sursa. Simte senzaționalul din postare și decide să facă din asta o știre de interes național. Citez:

Zilele acestea, spiritele s-au încins la maximum după ce propunerea de ordonanţă de urgenţă pentru reglementarea serviciului de transport alternativ a fost discutată în cadrul unor dezbateri publice organizate de Ministerul Transporturilor. Pe forumuri, taximetriştii fac strategii ample de boicotarea a tuturor mijloacelor de transport alternativ. Un taximetrist din Bucureşti le solicită colegilor săi să declanşeze atacul şi împotriva trotinetelor electrice: „Ori ne ducem la guvern iară, ori mă duc şi mă apuc să le arunc în Dâmboviţa”, scrie bărbatul într-un grup de pe Facebook al taximetriştilor. Taximetristul susţine că şi „bulangiii” de la companiile care închiriază trotinete electrice (Lime, Wolf-E şi Flow) îi fură clienţii, plângându-se că în această vară va „face foamea”.

Nu are rost să căutăm motivele pentru care Liviu Stănculescu de la Adevărul nu înțelege o ironie fină (screenshot pentru eternitate). Pe banii ăștia nici publicația nu și-a permis să angajeze ceva mai bun. Și în continuare ne întrebăm de ce banii de publicitate pentru publisheri sunt tot mai puțini?

clubul_taximetristilor
      Cristian Iosub