LoremPixel – placeholder images for every case

Lorem Pixel (cunoscut si sub numele de Lorem Pixum) este un serviciu util gratuit online care vă permite să generați fotografii demonstrative pentru proiectele voastre web.

După cum știm pentru conținutul text, există multe site-uri care generează texte aleatorii, preferatele mele sunt Lorem Ipsum și Fillerati .

De multe ori un web designer are nevoie de imagini demonstrative pentru a evidenţia grafica şi potenţialul proiectului. De exemplu : creatorii de teme publicate pe ThemeForest.

Acest serviciu vă permite să generaţi imagini aleatorii în culori sau alb-negru pe diverse categorii, cum ar fi abstract, animale, orase, alimente, viata de noapte, modă, oameni, natura, sport, tehnologie, transport etc. În plus, puteţi în orice moment redimensiona imagini cu o dimensiune adecvată nevoilor proiectului. În prezent, serviciul web a generat peste 407 milioane de imagini pentru diferite categorii, și este în creștere.

Acest serviciu pentru web designeri trebuie păstrat în bookmark !

  1. […] şi în cazul UI Faces sau Lorem Pixum, de foarte multe ori am avut nevoie în proiectele mele de icoane deja realizate, pe o anumită […]

    Cristian Iosub