M-am angajat la MediaFax

După cum spune si titlul, m-am angajat la Mediafax. Nu a fost un test ușor, am avut parte de un proces de recrutare ce a durat câteva luni de observatie, citit si multă perseverenta din partea Mediafax. Partea draguța e ca sunt coleg de trust cu multi bloggeri.

In urma cu vreo luna, grupul TraficTube de pe Facebook a devenit privat, reușite sa îngreuneze “furtul” materialelor de catre Mediafax, Gandul, iRealitatea & co. Totuși, Internetul este o zona liberă, unde este nevoie de un simplu agregator RSS si ai acces la toate știrile momentului publicate pe bloguri. Pt Facebook, soluția e si mai simpla : conturi false si mers undercover in grupuri.

Revenind la job, ieri am scris despre un proiect numit PhoneBloks, un proiect vechi, dar abia acum am simțit nevoia sa scriu, o data cu lansarea noilor jeguri iPhone. Sunt multe articole care le-am scris intenționat legat de informații vechi dar nepromovate suficient. Astazi, Go4it a scris un articol exact despre acelasi proiect si mediatizat de contul facebook Mediafax. Meritam măcar un link in footer cu font de 4 😉

Dar, e ok. Sunt obișnuit. 😉

Cristian Iosub