Masaj erotic (+18)

De-a lungul timpului am avut ocazia sa cunosc diverse persoane, cu diverse activități, unele dintre ele find considerate vulgare. Am un prieten care intermediaza o activitate de videochat si imi povestea cat de publice si timide sunt modelele înainte de începerea activității. La fel de bine, am o vecina care lucrează la un video chat, ceea ce mi se pare super misto sa poată sa aiba o activitate in care sa își folosească calitatile feminine fara a fi nevoită să își rupă gâtul in vreo multinationala 12 ore pe zi.

Ideea este ca sunt activități si fenomene care in România încă sunt considerate tabu, deși nu ar trebui. Sexul oral este un exemplu, relațiile gay, pornografia, video chatul, mesajul erotic … Toate acestea erau interzise acum doua sute de ani si riscai sa fii ars pe rug. În timpurile moderne lumea deja a început sa vadă cu alți ochi aceste lucruri si oricât am încerca sa ne ascundem dupa deget, unele sunt schimbări plăcute. De aceea am doua intrebari : Sincer acum, cui nu i-ar place un masaj erotic? Dar daca soția ta sau fiica ta ar lucra la un salon de masaj erotic?

Ei bine, zilele trecute vorbeam cu un prieten din RO pe aceasta temă si spunea ca nu a experimentat niciodata pana acum un salon de masaj erotic. Bătrânul Google m-a ajutat si i-am gasit un site care are un salon de masaj erotic in București. Partea misto este ca maseuzele pot lucra in salon, la domiciliul clientului sau la hotel. VIP Obsession este deschis non stop și oferă servicii atat pentru barbati cat si pentru femei sau cupluri. Apropo, au si o rubrica de angajare masaj erotic

Dupa vreo doua zile de gândit si planificat ce ar putea sa ii zica soției, a sunat timid la salon sa își facă o programare, sa afle tarife, timpii alocați unei ședințe etc. Din cate am inteles ar avea salonul pe undeva prin zona Unirii. A ales o ședința de 90 de minute numita Simple VIP Obsession. Nu vă zic cât de bucuros e acum … Nu stiu ce i-au facut, cum i-au facut dar se gândea sa își facă abonament la salon 🙂 Ah, cică Monique de pe site, chiar este si in realitate, deci încep sa il înțeleg de ce era asa fericit 🙂

 
image

  1. Merita, daca ai bani sa te duci sa te relaxezi la un masaj erotic… bine… asta daca prietena ta este puturoasa!! :)))

  2. Nu prea mă interesează subiectul, dar site-ul ăla e sinistru cu muzica ce cântă la fiecare pagină nouă.

  3. Ca fiecare sa inteleaga ce inseamna un masaj erotic trebuie sa il incerce. Nu poate fi descris in cuvinte, poate decat poate fi specificat faptul ca te detaseaza de tot, te face sa vezi pur si simplu lumea cu alti ochi, unii care vad mai colorat.

    Cristian Iosub