Web Analytics

Mentenanta

Deschid siteul Unicredit sa verific contul si primesc un mesaj informativ conform caruia sunt lucrari de mentenanta in curs si sa revin mai tarziu… Deschid Telepass.it sa verific ultima factura pt autostrada (un fel de ROVigneta) si gasesc un mesaj similar.
Ma las batut de la facturi si ma indrept spre Vodafone.it, unde ghici ce? Acelasi mesaj conform caruia se efectueaza lucrari de intretinere.
Nu au in comun nici developerii, nici hosterii. Cum naiba s-au gandit toti sa lucreze la niste siteuri pe care oricum nu le folosea nimeni decat sa isi vada facturile ?

Fii la moda cu o geanta clutch sau rochii deosebite online!

BlogInternet

  1. Eu una nu am avut niciodata cocntat cu ei. Decat pe la prieteni sau cunostinte am mai testat serviciile lor, dar cand vad de ce sunt in stare in ultimul timp incep sa ma bucur ca nu am cazut in plasa si sa fiu fericita ca platesc pana in 50 de ron pe luna pentru niste servicii pe care ei mi le promit gratuite, iar peste un an sau mai putin timp de la incheierea contractului sa descopar ca nu mai am parte de acele servicii in mod gratuit, ci incep sa platesc suplimentar pentru ele.Eu zic ca aceasta taxa de 5 RON este doar un inceput. Au inceput cu telefonia fixa, dupa vor mai inventa ei ceva de cea mobila si tot asa pana cand tarifele lor nu vor mai fi deloc mici, ci vor fi scumpe si de proasta calitate.Asadar eu ma bucur in continuare de actualul meu provider, care cel putin ma anunta inainte de orice schimbare in planul tarifar, imi rezolva problemele la timp si fara sa stau sa astept la telefon 1 ora atunci cand sun la serviciul de relatii cu clientii, iar cei care vin de la serviciul tehnic chiar stiu ce sa faca, nu sa se uimeasca sau sa sune sau sa se intrebe unul pe celalalt, adica dau dovada de profesionalism.

    Cristian Iosub